What’s new in 2012

Met meer dan 20 jaar ervaring in de esthetische en cosmetische behandelingen gaat de Carpe Kliniek in het komende jaar nieuwe grenzen verleggen op gebied van huidverzorging. Een gaaf gelaat in een mum van tijd en dit zonder enig snijwerk is onze specialiteit. Naast onze unieke huidanalyse en bijpassende cosmetica op maat IKARI COSMETICS, staan wij ook bekend voor de “Natural Look Technique” van onze injectables die stilaan overal ingang vindt. De moderne medische peelings en de foto facial lasertechnieken vervolledigen het plaatje van het “Carpe Concept”. Dit alles staat onder mijn persoonlijke begeleiding die kwaliteit van zorg garandeert. Een stralende huid is bovendien binnen ieders budget dankzij onze democratische prijzen. Ik wens U alvast een goed en gezond jaar met veel vreugde in al uw initiatieven. Van harte, Dr. Karavani Online video slots reviews: Rainbow King video slot review- Online Slots

RelatedPost

Over de auteur…

Dr. MED. I. van Riet, geneesheerspecialist

Dr. Ingrid van Riet is een dermatologe met een bijzondere interesse in de huidverjonging. Ze heeft oog voor detail en heeft de nodige bagage om u de juiste aanpak aan te raden. Ze is een empathische en rustige persoonlijkheid. Door haar inleving in de behoefte van haar patiënten levert ze uitstekende resultaten, afgestemd op de persoon die voor haar zit. Wanneer ze in 1993 afstudeerde als dermatologe aan de Universiteit van Antwerpen, gaat ze een samenwerking aan met Dr. Ilan Karavani. Dit is de start van een mooie samenwerking. Samen met Dr. Karavani en Dr. Lintermans bouwde ze de Carpe Clinic verder uit tot een huidverzorgingscentrum, ondertussen de referentie op vlak van huidverjonging in Antwerpen en ver daarbuiten. In de loop der jaren heeft Dr. van Riet zich weten perfectioneren in niet-invasieve technieken om huidveroudering tegen te gaan. Zij volgt hiervoor, op regelmatige basis, diverse internationale opleidingen en cursussen. Zo is zij steeds mee met de nieuwste technieken en ingrepen:

  • de ontspanning van rimpelvormende spieren
  • het volumeverlies corrigeren; door toepassing van volumes of door eigen vetweefsel
  • het inschakelen van laser
  • het combineren met peelings

Deze technieken hebben slechts één doel voor ogen…  de kwaliteit van uw huid verbeteren en huidverjonging stimuleren. Hierbij hecht Dr. van Riet vooral veel belang aan de wensen van de patiënt en het natuurlijk overkomen van uw look.  

Deel dit artikel met je vrienden!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gerelateerde artikelen

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.