Happy 2013!

De nieuwe wereld begint dit jaar ... met een gelukkig 2013!

Geachte patiënten,

De wereld is niet vergaan in 2012. Maar velen onder ons delen het gevoel dat de toekomst op een nieuwe leest geschoeid zal worden. Het sleutelwoord voor het nieuwe tijdperk is “ECHT”. Echte vrienden, echte gevoelens en authentieke waarden om te koesteren.

Een echt gelaat is ook onze missie bij de Carpe Kliniek. Sinds meer dan 20 jaar streven we met een topteam van geneesheren specialisten om van onze huid onze ontmoetingsplaats te maken. En met succes! Het vertrouwen van talloze trouwe klanten en de steun van de onafhankelijke pers zijn de grootste beloning voor onze dagelijkse inzet om aan elk gelaat een uitnodigende uitstraling te schenken.

Een geperfectioneerd analysesysteem en professioneel advies leiden u door de 5 pijlers van ons beproefd verzorgingssysteem. Een ontspannen gelaat, een vol gelaat, een strakke huid, een gave huid zonder bulten of deuken en uiteindelijk een egale huidskleur zonder rode of bruine vlekken.

Onze strijd om elke man en vrouw een gezonde huid te schenken en hen te bevrijden van de “plicht” om make up te dragen op momenten waar ze gewoon een “echt” gelaat willen dragen, gaat gewoon door dankzij een uniek systeem van cosmetica op maat.

Een gezonde huid is immers veel meer dan schoonheid. Het is de verbondenheid met onze medemensen via een eigen identiteit.

Een gezond, een echt gevoel waarin u zichzelf herkent.

Onze dank gaat uit naar U voor uw grenzeloos vertrouwen in onze kunde.

Van harte een voorspoedig 2013 gewenst,

Dr. Karavani

RelatedPost

Over de auteur…

Dr. MED. I. van Riet, geneesheerspecialist

Dr. Ingrid van Riet is een dermatologe met een bijzondere interesse in de huidverjonging. Ze heeft oog voor detail en heeft de nodige bagage om u de juiste aanpak aan te raden. Ze is een empathische en rustige persoonlijkheid. Door haar inleving in de behoefte van haar patiënten levert ze uitstekende resultaten, afgestemd op de persoon die voor haar zit. Wanneer ze in 1993 afstudeerde als dermatologe aan de Universiteit van Antwerpen, gaat ze een samenwerking aan met Dr. Ilan Karavani. Dit is de start van een mooie samenwerking. Samen met Dr. Karavani en Dr. Lintermans bouwde ze de Carpe Clinic verder uit tot een huidverzorgingscentrum, ondertussen de referentie op vlak van huidverjonging in Antwerpen en ver daarbuiten. In de loop der jaren heeft Dr. van Riet zich weten perfectioneren in niet-invasieve technieken om huidveroudering tegen te gaan. Zij volgt hiervoor, op regelmatige basis, diverse internationale opleidingen en cursussen. Zo is zij steeds mee met de nieuwste technieken en ingrepen:

  • de ontspanning van rimpelvormende spieren
  • het volumeverlies corrigeren; door toepassing van volumes of door eigen vetweefsel
  • het inschakelen van laser
  • het combineren met peelings

Deze technieken hebben slechts één doel voor ogen…  de kwaliteit van uw huid verbeteren en huidverjonging stimuleren. Hierbij hecht Dr. van Riet vooral veel belang aan de wensen van de patiënt en het natuurlijk overkomen van uw look.  

Deel dit artikel met je vrienden!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gerelateerde artikelen

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.