Langer jong(er) uitzien.

We blijven er langer jong(er) uitzien volgens dr. Karavani van de Antwerpse esthetische kliniek Carpe, dankzij wetenschappelijke ontdekkingen, nieuwe technieken en wonder ingrediënten.

Onderzoek van meer dan twintig jaar wees uit dat vrouwen die skincare gebruikten er beter uitzagen dan vrouwen die dat niet deden.

"Vrouwen verzorgen zich met aangepaste skincare of esthetische chirurgie en dat maakt een heel groot verschil.

Maar het is ook een ingesteldheid: ze blijven actiever dan vorige generaties. Een vrouw van vijftig hoeft niet meer onder te doen voor iemand van twintig."

CHECK JE 5 PARAMETERS
De focus in anti-aging ligt ook al lang niet meer alleen op rimpels.

Dokter Karavani focust met zijn YourSkinType-methode, een huidanalyse via scan, op 5 parameters waarop een jong ogende huid gebaseerd is: hoe ontspannen is het gelaat, hoe strak is het, hoe vol, is de huidstructuur gaaf en is de teint egaal?
Die parameters keren terug in zowat alle persdossiers van nieuwe anti-agingcremes.
Vooral een stralende teint geldt daar als hét teken van een jonge, gezonde huid.

RelatedPost

Over de auteur…

Dr. MED. I. van Riet, geneesheerspecialist

Dr. Ingrid van Riet is een dermatologe met een bijzondere interesse in de huidverjonging. Ze heeft oog voor detail en heeft de nodige bagage om u de juiste aanpak aan te raden. Ze is een empathische en rustige persoonlijkheid. Door haar inleving in de behoefte van haar patiënten levert ze uitstekende resultaten, afgestemd op de persoon die voor haar zit. Wanneer ze in 1993 afstudeerde als dermatologe aan de Universiteit van Antwerpen, gaat ze een samenwerking aan met Dr. Ilan Karavani. Dit is de start van een mooie samenwerking. Samen met Dr. Karavani en Dr. Lintermans bouwde ze de Carpe Clinic verder uit tot een huidverzorgingscentrum, ondertussen de referentie op vlak van huidverjonging in Antwerpen en ver daarbuiten. In de loop der jaren heeft Dr. van Riet zich weten perfectioneren in niet-invasieve technieken om huidveroudering tegen te gaan. Zij volgt hiervoor, op regelmatige basis, diverse internationale opleidingen en cursussen. Zo is zij steeds mee met de nieuwste technieken en ingrepen:

  • de ontspanning van rimpelvormende spieren
  • het volumeverlies corrigeren; door toepassing van volumes of door eigen vetweefsel
  • het inschakelen van laser
  • het combineren met peelings

Deze technieken hebben slechts één doel voor ogen…  de kwaliteit van uw huid verbeteren en huidverjonging stimuleren. Hierbij hecht Dr. van Riet vooral veel belang aan de wensen van de patiënt en het natuurlijk overkomen van uw look.  

Deel dit artikel met je vrienden!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gerelateerde artikelen

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.