BV’s over spierontspanners op boekvoorstelling dokter Karavani

Zit een BV aan de spierontspanner, dan is de kans groot dat dokter Ilan Karavani, een Antwerpse dermatoloog en cosmetoloog, het prikje zet. Veel schoon volk dus op de voorstelling van zijn boek 'Uw Huid' waar we de beautygeheimen van onze Vlaamse babes ontrafelden.

 

 

LA Poppe heeft een gemengde huid, vet voorhoofd en droge wangen.
Ze gebruikt geen spierontspanner omdat ze geen rimpels heeft.
Wel acné, daarom is haar IKARI schoonheidsroutine :

 • Twee keer per dag reinigen, tonic, hydrateren, gelaatscreme
 • Twee keer per week scrubben en een maskertje aanbrengen

 

Dokter Karavani geeft vijf tips voor de perfecte huid:

 • regelmatig scrubben
 • voldoende nachtrust
 • gebruik juiste huidcrème
 • vermijd zon, vooral zonverbranding
 • beperk make-up tot basis

 

RelatedPost

Over de auteur…

Dr. MED. I. van Riet, geneesheerspecialist

Dr. Ingrid van Riet is een dermatologe met een bijzondere interesse in de huidverjonging. Ze heeft oog voor detail en heeft de nodige bagage om u de juiste aanpak aan te raden. Ze is een empathische en rustige persoonlijkheid. Door haar inleving in de behoefte van haar patiënten levert ze uitstekende resultaten, afgestemd op de persoon die voor haar zit. Wanneer ze in 1993 afstudeerde als dermatologe aan de Universiteit van Antwerpen, gaat ze een samenwerking aan met Dr. Ilan Karavani. Dit is de start van een mooie samenwerking. Samen met Dr. Karavani en Dr. Lintermans bouwde ze de Carpe Clinic verder uit tot een huidverzorgingscentrum, ondertussen de referentie op vlak van huidverjonging in Antwerpen en ver daarbuiten. In de loop der jaren heeft Dr. van Riet zich weten perfectioneren in niet-invasieve technieken om huidveroudering tegen te gaan. Zij volgt hiervoor, op regelmatige basis, diverse internationale opleidingen en cursussen. Zo is zij steeds mee met de nieuwste technieken en ingrepen:

 • de ontspanning van rimpelvormende spieren
 • het volumeverlies corrigeren; door toepassing van volumes of door eigen vetweefsel
 • het inschakelen van laser
 • het combineren met peelings

Deze technieken hebben slechts één doel voor ogen…  de kwaliteit van uw huid verbeteren en huidverjonging stimuleren. Hierbij hecht Dr. van Riet vooral veel belang aan de wensen van de patiënt en het natuurlijk overkomen van uw look.  

Deel dit artikel met je vrienden!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gerelateerde artikelen

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.