BV’s love Dr. Karavani

Om hun huid stralend jong te houden, is er voor onze BV's maar een adres: dr. Karavani.
Met zijn dertig jaar ervaring in laserbehandelingen,peelings en spierontspanners is hij voor hen de ster onder de dermatologen.

Wat wel en niet doen om je huid jeugdig en in topvorm te houden ? Dr.Kravani zet de belangrijkste do's and don'ts op een rijtje.

 

Scrubben !
Ongeacht je huidtype is het belangrijk om je huid regelmatig te scrubben. Door de dode huidcellen weg te halen, stimuleer je de groei van nieuwe huidcellen, waardoor je huid zich verjongt.

Slapen !
Tijdens het slapen stimuleer je de aanmaak van groeihormonen, die ervoor zorgen dat je huid zich herstelt. Een beautysleep mag je dus echt wel letterlijk nemen.

De juiste crème !
Het is belangrijk te weten welk huidtype je hebt. Een dermatoloog kan je daarbij helpen of je kan zelf een huidanalyse doen aan de hand van mijn boek 'Uw Huid'. Eens je weet wat je huid nodig heeft, heb je genoeg aan een goede creme om ze te verzorgen.

Teveel  of te vette creme gebruiken !
Zon en roken !
Dekkende make-up !

lk heb echt een moeilijke huid en gebruik enkel nog de producten van dr. Karavani, omdat die echt het beste zijn voor m'n huid. Hij raadde me ook aan om een andere creme te gebruiken voor m'n voorhoofd dan voor de rest van m'n gelaat. (Lesley-Ann Poppe)

RelatedPost

Over de auteur…

Dr. MED. I. van Riet, geneesheerspecialist

Dr. Ingrid van Riet is een dermatologe met een bijzondere interesse in de huidverjonging. Ze heeft oog voor detail en heeft de nodige bagage om u de juiste aanpak aan te raden. Ze is een empathische en rustige persoonlijkheid. Door haar inleving in de behoefte van haar patiënten levert ze uitstekende resultaten, afgestemd op de persoon die voor haar zit. Wanneer ze in 1993 afstudeerde als dermatologe aan de Universiteit van Antwerpen, gaat ze een samenwerking aan met Dr. Ilan Karavani. Dit is de start van een mooie samenwerking. Samen met Dr. Karavani en Dr. Lintermans bouwde ze de Carpe Clinic verder uit tot een huidverzorgingscentrum, ondertussen de referentie op vlak van huidverjonging in Antwerpen en ver daarbuiten. In de loop der jaren heeft Dr. van Riet zich weten perfectioneren in niet-invasieve technieken om huidveroudering tegen te gaan. Zij volgt hiervoor, op regelmatige basis, diverse internationale opleidingen en cursussen. Zo is zij steeds mee met de nieuwste technieken en ingrepen:

  • de ontspanning van rimpelvormende spieren
  • het volumeverlies corrigeren; door toepassing van volumes of door eigen vetweefsel
  • het inschakelen van laser
  • het combineren met peelings

Deze technieken hebben slechts één doel voor ogen…  de kwaliteit van uw huid verbeteren en huidverjonging stimuleren. Hierbij hecht Dr. van Riet vooral veel belang aan de wensen van de patiënt en het natuurlijk overkomen van uw look.  

Deel dit artikel met je vrienden!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gerelateerde artikelen

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.