Spiegeltje spiegeltje …

Dr. Karavani opent alle Beautyregisters.
Het is een lange weg met een fiks prijskaartje, vol obstakels maar zonder eindbestemming. Allemaal streven we een leven lang naar eeuwige jeugd. Talkies klopte aan bij gerenommeerd dermatoloog Dr. Ilan Karavani die ons een glimp gaf op de nieuwste , effectieve cosmetische behandelingen en op 1,2,3 de Hollywood luchtbel doorprikt. Want schoonheid bekom je niet over één nacht ijs.
"Tenzij je tevreden bent met kunstgras in plaats van een bloeiende tuin."  Karavani's 101 verhelderende metaforen...

"Deze technologie is een ware revelatie voor mensen die kampen met een onregelmatig reliëf zoals putjes, diepe poriën of krassen en dit de dag voor een big event willen verbeteren"

Dermatoloog IIan Karavani,een vermaarde naam in de wereld van esthetiek, zag vroeger tal van actrices, modellen maar ook zaken-en huisvrouwen zijn operatiestoel passeren.Toch werd de wonderdokter zich de laatste jaren alsmaar meer bewust van het belang van een zachte aanpak van de huid.In 2008 legde hij de chirurgische handschoen naast zich en begon zich te verdiepen in de wereld van huidverzorging. Jarenlange labostudies met observaties van de werking van een babyhuid tot een huid resulteerden in een gepatenteerd toestel voor een gepersonaliseerde huidmeting die zelfs huidtumoren detecteert.

RelatedPost

Over de auteur…

Dr. MED. I. van Riet, geneesheerspecialist

Dr. Ingrid van Riet is een dermatologe met een bijzondere interesse in de huidverjonging. Ze heeft oog voor detail en heeft de nodige bagage om u de juiste aanpak aan te raden. Ze is een empathische en rustige persoonlijkheid. Door haar inleving in de behoefte van haar patiënten levert ze uitstekende resultaten, afgestemd op de persoon die voor haar zit. Wanneer ze in 1993 afstudeerde als dermatologe aan de Universiteit van Antwerpen, gaat ze een samenwerking aan met Dr. Ilan Karavani. Dit is de start van een mooie samenwerking. Samen met Dr. Karavani en Dr. Lintermans bouwde ze de Carpe Clinic verder uit tot een huidverzorgingscentrum, ondertussen de referentie op vlak van huidverjonging in Antwerpen en ver daarbuiten. In de loop der jaren heeft Dr. van Riet zich weten perfectioneren in niet-invasieve technieken om huidveroudering tegen te gaan. Zij volgt hiervoor, op regelmatige basis, diverse internationale opleidingen en cursussen. Zo is zij steeds mee met de nieuwste technieken en ingrepen:

  • de ontspanning van rimpelvormende spieren
  • het volumeverlies corrigeren; door toepassing van volumes of door eigen vetweefsel
  • het inschakelen van laser
  • het combineren met peelings

Deze technieken hebben slechts één doel voor ogen…  de kwaliteit van uw huid verbeteren en huidverjonging stimuleren. Hierbij hecht Dr. van Riet vooral veel belang aan de wensen van de patiënt en het natuurlijk overkomen van uw look.  

Deel dit artikel met je vrienden!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gerelateerde artikelen

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.