Nieuwe behandeling: Silhouette SoftLift

Staat u ook geregeld voor de spiegel en spant u uw gelaat en hals op met een lichte trekking aan huid? Overweegt u een chirurgische lift maar huivert u van de littekens en een onnatuurlijk resultaat? Silhouette Soft is het nieuwe antwoord op deze vragen. Naast de Thread Lift die ondersteuning geeft aan de verslapte huid, biedt nu een totaal ander soort draden een oplossing voor de verslapping van het gelaat en de hals.

Silhouette Soft Lift is een ophanging van het gelaat en de hals door middel van oplosbare spandraden. Deze draden hebben kleine conussen of “ankers” die de huid vastgrijpen en liften. Na een periode van 18 maand tot 2 jaar lossen de draden op. Deze draden bestaan uit PLA (Poly Lactic Acid), een biologisch afbreekbare stof die ook gebruikt wordt in injectables om de huid te verjongen. PLA stimuleert nieuw collagen en zorgt voor verdere verbetering van de huidstructuren, naast het lifteffect.
Waar de Thread Lift een steun betekent voor de dunne verslapte huid, is de Silhouette Soft Lift een ophanging van de verslapte gelaatscontouren.

Hoe werkt de thread lift of draadlift?
Wanneer is dit iets voor mij?
Waar hou ik rekening mee als ik kies voor deze behandeling?
Welk resultaat mag ik verwachten?
Hoeveel kost het?

 

 

 

RelatedPost

Over de auteur…

Dr. MED. I. van Riet, geneesheerspecialist

Dr. Ingrid van Riet is een dermatologe met een bijzondere interesse in de huidverjonging. Ze heeft oog voor detail en heeft de nodige bagage om u de juiste aanpak aan te raden. Ze is een empathische en rustige persoonlijkheid. Door haar inleving in de behoefte van haar patiënten levert ze uitstekende resultaten, afgestemd op de persoon die voor haar zit. Wanneer ze in 1993 afstudeerde als dermatologe aan de Universiteit van Antwerpen, gaat ze een samenwerking aan met Dr. Ilan Karavani. Dit is de start van een mooie samenwerking. Samen met Dr. Karavani en Dr. Lintermans bouwde ze de Carpe Clinic verder uit tot een huidverzorgingscentrum, ondertussen de referentie op vlak van huidverjonging in Antwerpen en ver daarbuiten. In de loop der jaren heeft Dr. van Riet zich weten perfectioneren in niet-invasieve technieken om huidveroudering tegen te gaan. Zij volgt hiervoor, op regelmatige basis, diverse internationale opleidingen en cursussen. Zo is zij steeds mee met de nieuwste technieken en ingrepen:

  • de ontspanning van rimpelvormende spieren
  • het volumeverlies corrigeren; door toepassing van volumes of door eigen vetweefsel
  • het inschakelen van laser
  • het combineren met peelings

Deze technieken hebben slechts één doel voor ogen…  de kwaliteit van uw huid verbeteren en huidverjonging stimuleren. Hierbij hecht Dr. van Riet vooral veel belang aan de wensen van de patiënt en het natuurlijk overkomen van uw look.  

Deel dit artikel met je vrienden!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gerelateerde artikelen

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.