Jess Donckers test permanente medische laserontharing

Het Verdict!
'Zes jaar geleden had ik al eens een permanente ontharing ondergaan',aldus Jess Donckers,maar helaas had die behandeling geen resultaat. Na één behandeling met de Ndyag 1064 mm zag ik al resultaat. Ongelooflijk want dit was zes jaar geleden niet het geval.

Lasers worden nu eenmaal beter en daarom heb ik ervoor gekozen om nu opnieuw m'n benen, bikini en oksels opnieuw permanent te laten ontharen. Pijn doet het niet en het gaat ongelooflijk snel. In minder dan 45 minuten waren de drie zones gedaan: een groot verschil met de vorige behandeling, die wel pijn deed én langer duurde omdat mijn huid cm per cm werd behandeld. Deze keer komen de haartjes veel minder snel terug en zijn ze dunner en zachter. Ook mijn benen voelen veel zachter aan én mijn huid is veel egaler.

Bovendien vind ik het goed dat het zelfs tijdens de zomer kan: m'n lichaam mag gebruind zijn. Ik doe dit vooral omdat ik het een luxe vind om niet constant m"n lichaam te moeten ontharen.

RelatedPost

Over de auteur…

Dr. MED. I. van Riet, geneesheerspecialist

Dr. Ingrid van Riet is een dermatologe met een bijzondere interesse in de huidverjonging. Ze heeft oog voor detail en heeft de nodige bagage om u de juiste aanpak aan te raden. Ze is een empathische en rustige persoonlijkheid. Door haar inleving in de behoefte van haar patiënten levert ze uitstekende resultaten, afgestemd op de persoon die voor haar zit. Wanneer ze in 1993 afstudeerde als dermatologe aan de Universiteit van Antwerpen, gaat ze een samenwerking aan met Dr. Ilan Karavani. Dit is de start van een mooie samenwerking. Samen met Dr. Karavani en Dr. Lintermans bouwde ze de Carpe Clinic verder uit tot een huidverzorgingscentrum, ondertussen de referentie op vlak van huidverjonging in Antwerpen en ver daarbuiten. In de loop der jaren heeft Dr. van Riet zich weten perfectioneren in niet-invasieve technieken om huidveroudering tegen te gaan. Zij volgt hiervoor, op regelmatige basis, diverse internationale opleidingen en cursussen. Zo is zij steeds mee met de nieuwste technieken en ingrepen:

  • de ontspanning van rimpelvormende spieren
  • het volumeverlies corrigeren; door toepassing van volumes of door eigen vetweefsel
  • het inschakelen van laser
  • het combineren met peelings

Deze technieken hebben slechts één doel voor ogen…  de kwaliteit van uw huid verbeteren en huidverjonging stimuleren. Hierbij hecht Dr. van Riet vooral veel belang aan de wensen van de patiënt en het natuurlijk overkomen van uw look.  

Deel dit artikel met je vrienden!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gerelateerde artikelen

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.