Getest: laserontharing bij Carpe (Marie Claire)

Ben jij, net als wij, het scheermesje, de epilator, de onthaarcrème en waxstrips grondig beu? En wil je liefst voor altijd verlost zijn van al die ontsierende haartjes? Dan is de laserontharing bij Carpe Clinic het antwoord. Die belooft een pijnloze behandeling die elke keer tot 20% haartjes vernietigt. Kort gesteld vernietigt de laser de haarzakjes waardoor de haartjes niet meer teruggroeien. De te behandelen zone: de bikinilijn.

Beautyredactrice Franciska trok naar Carpe om de nieuwste laser van het centrum te testen. Als we iets testen bij Marie Claire, doen we het nu eenmaal goed. Dus kies ik één van de meest delicate zones van ons lichaam en ga toch wat angstig in de behandelstoel liggen.

Carpe, de schoonheidskliniek van dokter Karavani in Antwerpen, heeft sinds kort een vernieuwde laserkliniek waar ik verwacht word om de nieuwste aanwinst, de Nd YAG 1064 nm-laser, uit te testen...

RelatedPost

Over de auteur…

Dr. MED. I. van Riet, geneesheerspecialist

Dr. Ingrid van Riet is een dermatologe met een bijzondere interesse in de huidverjonging. Ze heeft oog voor detail en heeft de nodige bagage om u de juiste aanpak aan te raden. Ze is een empathische en rustige persoonlijkheid. Door haar inleving in de behoefte van haar patiënten levert ze uitstekende resultaten, afgestemd op de persoon die voor haar zit. Wanneer ze in 1993 afstudeerde als dermatologe aan de Universiteit van Antwerpen, gaat ze een samenwerking aan met Dr. Ilan Karavani. Dit is de start van een mooie samenwerking. Samen met Dr. Karavani en Dr. Lintermans bouwde ze de Carpe Clinic verder uit tot een huidverzorgingscentrum, ondertussen de referentie op vlak van huidverjonging in Antwerpen en ver daarbuiten. In de loop der jaren heeft Dr. van Riet zich weten perfectioneren in niet-invasieve technieken om huidveroudering tegen te gaan. Zij volgt hiervoor, op regelmatige basis, diverse internationale opleidingen en cursussen. Zo is zij steeds mee met de nieuwste technieken en ingrepen:

  • de ontspanning van rimpelvormende spieren
  • het volumeverlies corrigeren; door toepassing van volumes of door eigen vetweefsel
  • het inschakelen van laser
  • het combineren met peelings

Deze technieken hebben slechts één doel voor ogen…  de kwaliteit van uw huid verbeteren en huidverjonging stimuleren. Hierbij hecht Dr. van Riet vooral veel belang aan de wensen van de patiënt en het natuurlijk overkomen van uw look.  

Deel dit artikel met je vrienden!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gerelateerde artikelen

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.