Wat zie jij er jong uit! (Libelle)

Wat maakt pas echt het verschil als je het verouderingsproces wilt afremmen?
Vier anti-aging experts vertellen hoe je die frisse uitstraling nog jaren vasthoudt.

Dokter llan esthetisch arts en dermatoloog is een van de 4 experts in anti-aging.

Dokter Ilan Karavani: "Huidveroudering heeft verschillende oorzaken. Diepere fronsrimpels hebben te maken met verkrampte spieren, door stress bijvoorbeeld. Masseren en ontspannen helpt.Net als diep en bewust ademhalen: dan krijg je zuurstof in de diepere weefsels en blijft het volume in de diepte goed. Als je huid gaat verslappen, is het belangrijk om - zeker's avonds - niet te veel suikers te eten en genoeg te slapen. 's Nachts maakt je lichaam groeihormonen aan en kan je huid zich herstellen."

Dokter Ilan Karavani: "Pycnogenol is het anti-aging-ingredient dat al het langst meegaat in cosmetica. Deze stof uit dennenschors is suikerbindend en helpt je huid om soepel te blijven. Stamceltechnologie is dan weer de allernieuwste vondst. Daarmee kunnen vrije radicalen en zware metalen gebonden worden, zodat ze geen impact meer hebben op je huid."
Dokter Ilan Karavani: "Haar dat dunner wordt,heeft vooral met je hormonenbalans te maken. Laat vanaf je veertigste dus geregeld je hormonenbalans nakijken. Met hormonenlotions of met supplementen kun je die weer in evenwicht krijgen."

(Libelle)

RelatedPost

Over de auteur…

Dr. MED. I. van Riet, geneesheerspecialist

Dr. Ingrid van Riet is een dermatologe met een bijzondere interesse in de huidverjonging. Ze heeft oog voor detail en heeft de nodige bagage om u de juiste aanpak aan te raden. Ze is een empathische en rustige persoonlijkheid. Door haar inleving in de behoefte van haar patiënten levert ze uitstekende resultaten, afgestemd op de persoon die voor haar zit. Wanneer ze in 1993 afstudeerde als dermatologe aan de Universiteit van Antwerpen, gaat ze een samenwerking aan met Dr. Ilan Karavani. Dit is de start van een mooie samenwerking. Samen met Dr. Karavani en Dr. Lintermans bouwde ze de Carpe Clinic verder uit tot een huidverzorgingscentrum, ondertussen de referentie op vlak van huidverjonging in Antwerpen en ver daarbuiten. In de loop der jaren heeft Dr. van Riet zich weten perfectioneren in niet-invasieve technieken om huidveroudering tegen te gaan. Zij volgt hiervoor, op regelmatige basis, diverse internationale opleidingen en cursussen. Zo is zij steeds mee met de nieuwste technieken en ingrepen:

  • de ontspanning van rimpelvormende spieren
  • het volumeverlies corrigeren; door toepassing van volumes of door eigen vetweefsel
  • het inschakelen van laser
  • het combineren met peelings

Deze technieken hebben slechts één doel voor ogen…  de kwaliteit van uw huid verbeteren en huidverjonging stimuleren. Hierbij hecht Dr. van Riet vooral veel belang aan de wensen van de patiënt en het natuurlijk overkomen van uw look.  

Deel dit artikel met je vrienden!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gerelateerde artikelen

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.