Strakkere huid met Fraxional Laser

« Het effect van een regelmatige behandeling met scrub of exfoliërende serum thuis is op lange termijn verbluffend. Na een maand zie je al dat je huid frisser wordt. » Ilan Karavani, dermatoloog bij schoonheidskliniek Carpe.

 

 

Wat? De nieuwste lasers sturen een straal tot drie millimeter diep in de onderhuid, die de weefsels aanzet tot verjonging. Dit kan zonder de opperhuid te beschadigen, wat betekent dat je huid ook sneller herstelt. De behandeling is kort (20 min.) en niet erg pijnlijk. Je ziet een lichte roodheid, die de dag zelf wegtrekt.

Voor wie is het geschikt? Deze behandeling werkt goed op de verstrakking van de huid, vanaf veertig jaar, maar kan ook gebruikt worden bij uitgezette bloedvaten, pigmentvlekken, open poriën en acne (littekens).

Resultaat? Na een behandeling zie je resultaat: je huid is strakker met minder fijne lijntjes, je teint is egaal met minder roodheid en pigmentvlekken, acne verbetert en de poriën worden fijner. Je huidstructuur is mooier.

Regelmaat? Meerdere behandelingen met een interval van de maand verbeteren de resultaten.

RelatedPost

Over de auteur…

Dr. MED. I. van Riet, geneesheerspecialist

Dr. Ingrid van Riet is een dermatologe met een bijzondere interesse in de huidverjonging. Ze heeft oog voor detail en heeft de nodige bagage om u de juiste aanpak aan te raden. Ze is een empathische en rustige persoonlijkheid. Door haar inleving in de behoefte van haar patiënten levert ze uitstekende resultaten, afgestemd op de persoon die voor haar zit. Wanneer ze in 1993 afstudeerde als dermatologe aan de Universiteit van Antwerpen, gaat ze een samenwerking aan met Dr. Ilan Karavani. Dit is de start van een mooie samenwerking. Samen met Dr. Karavani en Dr. Lintermans bouwde ze de Carpe Clinic verder uit tot een huidverzorgingscentrum, ondertussen de referentie op vlak van huidverjonging in Antwerpen en ver daarbuiten. In de loop der jaren heeft Dr. van Riet zich weten perfectioneren in niet-invasieve technieken om huidveroudering tegen te gaan. Zij volgt hiervoor, op regelmatige basis, diverse internationale opleidingen en cursussen. Zo is zij steeds mee met de nieuwste technieken en ingrepen:

  • de ontspanning van rimpelvormende spieren
  • het volumeverlies corrigeren; door toepassing van volumes of door eigen vetweefsel
  • het inschakelen van laser
  • het combineren met peelings

Deze technieken hebben slechts één doel voor ogen…  de kwaliteit van uw huid verbeteren en huidverjonging stimuleren. Hierbij hecht Dr. van Riet vooral veel belang aan de wensen van de patiënt en het natuurlijk overkomen van uw look.  

Deel dit artikel met je vrienden!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gerelateerde artikelen

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.