Flair Beauty: #durftevragen

Nona: ‘Hoeveel kost een lipvergroting? Hoe weet ik zeker dat ik er niet raar ga uitzien achteraf?’

Dermatochirurg lIan Karavani:
‘Bij een lipvergroting wordt hyaluronzuur ingespoten in de lippen. Meerdere sessies met een interval van een maand zijn soms nodig.
De prijs van een inspuiting loopt op tot vierhonderd euro per sessie, afhankelijk van het ingespoten volume. Het resultaat wordt grotendeels bepaald door de oorspronkelijke vorm van je lippen. De juiste verhoudingen moeten uiteraard gerespecteerd worden.’

Kirsten: ‘Ik heb de indruk dat ik veel meer zweet dan mijn vriendinnen. Wat kan ik hieraan doen?’

Dermatochirurg lIan Karavani:
‘Overmatig zweten heeft veel te maken met de stimulatie vanje zweetklieren door een overactief zenuwstelsel. Een klassiek stuk zeep, datje normaal alleen voor vuile handen gebruikt, kan de kiemen doden en de geur bestrijden. Om het zweten te beperken, bestaan verschillende methodes. Botoxinjecties in de oksels verminderen de productie van het zweet drie tot negen maanden en kunnen een goede oplossing zijn voor een beperkte vorm van zweten. De Miradry is een toestel dat de zweetklieren elektrisch vernietigt door middel van radiofrequente stralen. Een tot twee sessies volstaan meestal. Nog krachtiger zijn de laserbehandelingen, die met één sessie de zweetproductie gevoelig verminderen. Beide technieken zorgen voor een permanente oplossing.’

Over de auteur…

RelatedPost

Over de auteur…

Dr. MED. I. van Riet, geneesheerspecialist

Dr. Ingrid van Riet is een dermatologe met een bijzondere interesse in de huidverjonging. Ze heeft oog voor detail en heeft de nodige bagage om u de juiste aanpak aan te raden. Ze is een empathische en rustige persoonlijkheid. Door haar inleving in de behoefte van haar patiënten levert ze uitstekende resultaten, afgestemd op de persoon die voor haar zit. Wanneer ze in 1993 afstudeerde als dermatologe aan de Universiteit van Antwerpen, gaat ze een samenwerking aan met Dr. Ilan Karavani. Dit is de start van een mooie samenwerking. Samen met Dr. Karavani en Dr. Lintermans bouwde ze de Carpe Clinic verder uit tot een huidverzorgingscentrum, ondertussen de referentie op vlak van huidverjonging in Antwerpen en ver daarbuiten. In de loop der jaren heeft Dr. van Riet zich weten perfectioneren in niet-invasieve technieken om huidveroudering tegen te gaan. Zij volgt hiervoor, op regelmatige basis, diverse internationale opleidingen en cursussen. Zo is zij steeds mee met de nieuwste technieken en ingrepen:

  • de ontspanning van rimpelvormende spieren
  • het volumeverlies corrigeren; door toepassing van volumes of door eigen vetweefsel
  • het inschakelen van laser
  • het combineren met peelings

Deze technieken hebben slechts één doel voor ogen…  de kwaliteit van uw huid verbeteren en huidverjonging stimuleren. Hierbij hecht Dr. van Riet vooral veel belang aan de wensen van de patiënt en het natuurlijk overkomen van uw look.  

Deel dit artikel met je vrienden!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gerelateerde artikelen

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.