Interview met dokter Karavani in het januarinummer van de Feeling

Goed nieuws: het scalpel is (allang) uit, non-invasieve, zachte ingrepen zijn in. Tien jaar jonger zonder snijden dus. Ook anders dan vijftien jaar geleden is het eindresultaat.
« We houden niet meer van artificieel; we willen natuurlijke resultaten. Daarom werken we met kleine ingrepen en kleine hoeveelheden, verspreid over lange tijd », aldus dokter Ilan Karavani.

3 jaar jonger:
PEP JE HUID OP
Kan je huid een boost gebruiken omdat je last hebt van grove poriën, een rokershuid, fijne lijntjes of een vale teint? Een medische peeling verbetert de huidkwaliteit en is een pak zachter dan twintig jaar geleden.
Na drie a vier dagen is je huid gerecupereerd. (Vaak heb je meerdere beurten nodig voor een optimaal resultaat.)

5 jaar jonger:
WEG MET PIGMENTVLEKKEN
Ouderdomsvlekjes kunnen je er ouder doen uitzien dan rimpels, maar je kunt ze bestrijden met chemische peelings of laser- en lichtbehandelingen.

10 jaar jonger:
WEER STRAKKE CONTOUREN
Een jong gezicht is een stevig gezicht, inclusief strakke contouren- met dank aan de collageenproductie in onze huid. Die neemt af met het ouder worden, waardoor je huid en contouren verslappen, maar deze behandelingen stimuleren de collageen-aanmaak.

12 jaar jonger:
DE GROTE MIDDELEN
Rimpels en een ingevallen gezicht kun je laten behandelen met botox en fillers.
Die laatste zijn injecties met hyaluronzuur, Radiesse, eigen vet … die (tijdelijk) rimpels, groeven en ingevallen holtes opvullen.
Botulinetoxine blokkeert tijdelijk de communicatie tussen zenuw en spier. Zo gaat die laatste meer ontspannen en kunnen er geen rimpels meer worden gevormd.

 

Lees hieronder het interview met dokter Karavani in het januarinummer van de Feeling.

Over de auteur…

RelatedPost

Over de auteur…

Dr. MED. I. van Riet, geneesheerspecialist

Dr. Ingrid van Riet is een dermatologe met een bijzondere interesse in de huidverjonging. Ze heeft oog voor detail en heeft de nodige bagage om u de juiste aanpak aan te raden. Ze is een empathische en rustige persoonlijkheid. Door haar inleving in de behoefte van haar patiënten levert ze uitstekende resultaten, afgestemd op de persoon die voor haar zit. Wanneer ze in 1993 afstudeerde als dermatologe aan de Universiteit van Antwerpen, gaat ze een samenwerking aan met Dr. Ilan Karavani. Dit is de start van een mooie samenwerking. Samen met Dr. Karavani en Dr. Lintermans bouwde ze de Carpe Clinic verder uit tot een huidverzorgingscentrum, ondertussen de referentie op vlak van huidverjonging in Antwerpen en ver daarbuiten. In de loop der jaren heeft Dr. van Riet zich weten perfectioneren in niet-invasieve technieken om huidveroudering tegen te gaan. Zij volgt hiervoor, op regelmatige basis, diverse internationale opleidingen en cursussen. Zo is zij steeds mee met de nieuwste technieken en ingrepen:

  • de ontspanning van rimpelvormende spieren
  • het volumeverlies corrigeren; door toepassing van volumes of door eigen vetweefsel
  • het inschakelen van laser
  • het combineren met peelings

Deze technieken hebben slechts één doel voor ogen…  de kwaliteit van uw huid verbeteren en huidverjonging stimuleren. Hierbij hecht Dr. van Riet vooral veel belang aan de wensen van de patiënt en het natuurlijk overkomen van uw look.  

Deel dit artikel met je vrienden!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gerelateerde artikelen

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.