10 jaar jonger. Ja, het kan!

Weg met de winterblues! In maart stoom je jezelf klaar voor de lente. Mooi meegenomen: met deze tips Er trucs zie je er in no time tien jaar jonger uit.

 

Zo pakken ze het aan

 

TANJA DEXTERS (39) Lifting

Voor model en kledingontwerpster Tanja Dexters is haar uiterlijk haar broodwinning.
‘Persoonlijk voel ik niet de behoefte om allerlei behandelingen te ondergaan’, zegt Tanja. ‘Maar het modewereldje vraagt dat ergens wel van me. Op zich heb ik geen moeite met ouder worden. Ik voel me zelfs beter met de jaren. Rimpels kunnen best charmant zijn, ze geven je een aura van wijsheid en levenservaring, maar ik vind het niet mooi als ik er afgeleefd en vermoeid uitzie, en dat gebeurt weleens in periodes dat ik stress heb en minder slaap.’

Hoe los je dat dan op?
Af en toe onderga ik een draadlift. Omdat ik nogal mager ben in mijn gezicht, verslapt mijn huid daar snel. Met deze liftmethode worden met een naald dunne draden in mijn wangen getrokken. Die draden lossen vanzelf op en stimuleren zo een netwerk van onderhuids bindweefsel dat de steun en de elasticiteit van de huid herstelt. Of het pijn doet? Ik vind van niet, maar ik ben natuurlijk wel wat gewoon.

Onderging je in het verleden nog behandelingen?
Ik kom weinig in de zon, maar omdat ik wat pigmentvlekjes in mijn gezicht had, liet ik die weglaseren met een fotofacial, Dat werkt met kleine laserflitsen, een beetje zoals bij een laserontharing. Ik ben niet vies van behandelingen of bang voor naalden en prikjes, maar omdat ik later liever niet in mijn gezicht, hals of decolleté laat snijden, probeer ik de veroudering nu tegen te gaan met kleine behandelingen, verstevigende cremes en voldoende slaap.

WAT?
De draadlift: al wie een lichte tot matige huidversteviging wenst aan hals en wangen. Je mag niet bang zijn van naalden of prikjes.
De fotofacial: wie last heeft van ontsierende pigmentvlekjes. Omdat bij de laserbehandeling de aanmaak van collageen gestimuleerd wordt, verstevigt het de huid ook.

PRIJS? € 250 voor de threadlift, € 120 voor de fotofacial. Voor een goed resultaat zijn meerdere sessies nodig.

JOYCE DE TROCH (41) Botox & buikcorrectie
MARLEEN MERCKX (57) Zuurstoftherapie

RelatedPost

Over de auteur…

Dr. MED. I. van Riet, geneesheerspecialist

Dr. Ingrid van Riet is een dermatologe met een bijzondere interesse in de huidverjonging. Ze heeft oog voor detail en heeft de nodige bagage om u de juiste aanpak aan te raden. Ze is een empathische en rustige persoonlijkheid. Door haar inleving in de behoefte van haar patiënten levert ze uitstekende resultaten, afgestemd op de persoon die voor haar zit. Wanneer ze in 1993 afstudeerde als dermatologe aan de Universiteit van Antwerpen, gaat ze een samenwerking aan met Dr. Ilan Karavani. Dit is de start van een mooie samenwerking. Samen met Dr. Karavani en Dr. Lintermans bouwde ze de Carpe Clinic verder uit tot een huidverzorgingscentrum, ondertussen de referentie op vlak van huidverjonging in Antwerpen en ver daarbuiten. In de loop der jaren heeft Dr. van Riet zich weten perfectioneren in niet-invasieve technieken om huidveroudering tegen te gaan. Zij volgt hiervoor, op regelmatige basis, diverse internationale opleidingen en cursussen. Zo is zij steeds mee met de nieuwste technieken en ingrepen:

  • de ontspanning van rimpelvormende spieren
  • het volumeverlies corrigeren; door toepassing van volumes of door eigen vetweefsel
  • het inschakelen van laser
  • het combineren met peelings

Deze technieken hebben slechts één doel voor ogen…  de kwaliteit van uw huid verbeteren en huidverjonging stimuleren. Hierbij hecht Dr. van Riet vooral veel belang aan de wensen van de patiënt en het natuurlijk overkomen van uw look.  

Deel dit artikel met je vrienden!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gerelateerde artikelen

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.