Verwen je huid en je ziet er jaren jonger uit!

« Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met je huid te hydrateren. Je plukt er later de vruchten van »

 

Wanneer begin je eigenlijk het best met huidverzorging?

Dr. Van Riet: « Hoe vroeger Je begint met je huid te hydrateren, des te meer kans dat je daar later de vruchten van plukt. Hoe droger je huid, des te sneller je zult moeten gaan smeren. Kies voor aangepaste producten die bij je huidtype passen. Smeer geen te rijke crèmes als je huid daar geen behoefte aan heeft. Je loopt het gevaar dat je poriën verstoppen en open blijven staan. »

Werken superfoods en voedingssupplementen? 

Dr. Van Riet: « Pas als je echt tekorten van bepaalde stoffen hebt, dan is het goed om die aan te vullen. Vraag daarvoor altijd raad aan je huisarts, want een teveel kan vergiftigingsverschijnselen veroorzaken. »

RelatedPost

Over de auteur…

Dr. MED. I. van Riet, geneesheerspecialist

Dr. Ingrid van Riet is een dermatologe met een bijzondere interesse in de huidverjonging. Ze heeft oog voor detail en heeft de nodige bagage om u de juiste aanpak aan te raden. Ze is een empathische en rustige persoonlijkheid. Door haar inleving in de behoefte van haar patiënten levert ze uitstekende resultaten, afgestemd op de persoon die voor haar zit. Wanneer ze in 1993 afstudeerde als dermatologe aan de Universiteit van Antwerpen, gaat ze een samenwerking aan met Dr. Ilan Karavani. Dit is de start van een mooie samenwerking. Samen met Dr. Karavani en Dr. Lintermans bouwde ze de Carpe Clinic verder uit tot een huidverzorgingscentrum, ondertussen de referentie op vlak van huidverjonging in Antwerpen en ver daarbuiten. In de loop der jaren heeft Dr. van Riet zich weten perfectioneren in niet-invasieve technieken om huidveroudering tegen te gaan. Zij volgt hiervoor, op regelmatige basis, diverse internationale opleidingen en cursussen. Zo is zij steeds mee met de nieuwste technieken en ingrepen:

  • de ontspanning van rimpelvormende spieren
  • het volumeverlies corrigeren; door toepassing van volumes of door eigen vetweefsel
  • het inschakelen van laser
  • het combineren met peelings

Deze technieken hebben slechts één doel voor ogen…  de kwaliteit van uw huid verbeteren en huidverjonging stimuleren. Hierbij hecht Dr. van Riet vooral veel belang aan de wensen van de patiënt en het natuurlijk overkomen van uw look.  

Deel dit artikel met je vrienden!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gerelateerde artikelen

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.