High-end make-up, natuurlijk als uw eigen huid

Iedereen is op zoek naar de juiste make-up. Zowel “kleur” als “textuur” zijn belangrijke eigenschappen die perfect bij uw natuurlijke huiskleur en huidtype moeten passen. Als je nog eens “gezond” als criterium erbij voegt is het helemaal een ramp. Het is steeds kiezen tussen een mooie kleur of een gezond product die de poriën niet verstopt en geen acné veroorzaakt. En daar knelt namelijk het schoentje. En wie op de koop toe geen ideale huidtype heeft – daarom gebruik je juist make up hé? – ziet zijn kleurrijk masker geleidelijk in een abstracte schilderij veranderen. Tegen de avond verander je nog liever in een pompoen dan gezellig met vrienden naar de afterwork party te gaan.

Dit is nu gelukkig verleden tijd. Door een perfect analyse van uw huid worden alle facetten in kaart gebracht en krijgt u een persoonlijke huidcode. Na een laag IKARI verzorgende cosmetica op maat, is uw huid klaar voor de minerale make up lijn. Zonder talk! Het resultaat? Een perfect passende tint die als een tweede huid op uw gelaat zit en de avond en desnoods de nacht met u deelt. You can’t have it all? Yes, we can!

RelatedPost

Over de auteur…

Dr. MED. I. van Riet, geneesheerspecialist

Dr. Ingrid van Riet is een dermatologe met een bijzondere interesse in de huidverjonging. Ze heeft oog voor detail en heeft de nodige bagage om u de juiste aanpak aan te raden. Ze is een empathische en rustige persoonlijkheid. Door haar inleving in de behoefte van haar patiënten levert ze uitstekende resultaten, afgestemd op de persoon die voor haar zit. Wanneer ze in 1993 afstudeerde als dermatologe aan de Universiteit van Antwerpen, gaat ze een samenwerking aan met Dr. Ilan Karavani. Dit is de start van een mooie samenwerking. Samen met Dr. Karavani en Dr. Lintermans bouwde ze de Carpe Clinic verder uit tot een huidverzorgingscentrum, ondertussen de referentie op vlak van huidverjonging in Antwerpen en ver daarbuiten. In de loop der jaren heeft Dr. van Riet zich weten perfectioneren in niet-invasieve technieken om huidveroudering tegen te gaan. Zij volgt hiervoor, op regelmatige basis, diverse internationale opleidingen en cursussen. Zo is zij steeds mee met de nieuwste technieken en ingrepen:

  • de ontspanning van rimpelvormende spieren
  • het volumeverlies corrigeren; door toepassing van volumes of door eigen vetweefsel
  • het inschakelen van laser
  • het combineren met peelings

Deze technieken hebben slechts één doel voor ogen…  de kwaliteit van uw huid verbeteren en huidverjonging stimuleren. Hierbij hecht Dr. van Riet vooral veel belang aan de wensen van de patiënt en het natuurlijk overkomen van uw look.  

Deel dit artikel met je vrienden!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gerelateerde artikelen

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.