Skin Academy Persevent

Skin Academy organiseerde in samenwerking met Carpe Clinic en IKARI Skin Experts haar eerste persevent.

Al 25 jaar is het Carpe’s missie om schoonheid in deze wereld te brengen. Geen oppervlakkige, kunstmatige schoonheid maar eentje die voortvloeit uit persoonlijk geluk en uit onze goede relatie met anderen.

Kennis is hierbij het sleutelwoord. Want echte kennis is gebaseerd op ervaring en wetenschap. Alleen dan is de kennis voor anderen bruikbaar.

De net opgerichte Skin Academy kan rekenen op 30 jaar ervaring in dermatologie, huidverbetering en wetenschappelijke huidanalyse. Vanaf de eerste ontwikkelingen in 1984 tot op heden, is de Skin Academy geëvolueerd tot een gerenommeerd en onafhankelijk opleidingscentrum voor esthetiek en huidverzorging. Ze is uniek in zijn genre omdat het de ervaring van een esthetische kliniek koppelt aan een wetenschappelijke school voor trainingen.

Naast de Skin Academy opent Carpe ook een nieuwe afdeling die het neusje van de zalm aan lichaamsbehandelingen biedt. De G-laser en G-led luiden een nieuw tijdperk in voor de behandeling van gynaecologische problemen
en de Optimal Shape en Optimal Slim zijn twee nooit geziene methoden om de lichaamscontouren te verfraaien.

Nieuw ook is de lancering van IKARI Mineral. Na een gespecialiseerde huidanalyse met het YourSkinType systeem krijg je persoonlijk advies over het afwerken van de teint afhankelijk van jouw huidtype. Deze nieuwe make-up lijn stoelt dus op hetzelfde principe als de IKARI verzorgingsproducten.

RelatedPost

Over de auteur…

Dr. MED. I. van Riet, geneesheerspecialist

Dr. Ingrid van Riet is een dermatologe met een bijzondere interesse in de huidverjonging. Ze heeft oog voor detail en heeft de nodige bagage om u de juiste aanpak aan te raden. Ze is een empathische en rustige persoonlijkheid. Door haar inleving in de behoefte van haar patiënten levert ze uitstekende resultaten, afgestemd op de persoon die voor haar zit. Wanneer ze in 1993 afstudeerde als dermatologe aan de Universiteit van Antwerpen, gaat ze een samenwerking aan met Dr. Ilan Karavani. Dit is de start van een mooie samenwerking. Samen met Dr. Karavani en Dr. Lintermans bouwde ze de Carpe Clinic verder uit tot een huidverzorgingscentrum, ondertussen de referentie op vlak van huidverjonging in Antwerpen en ver daarbuiten. In de loop der jaren heeft Dr. van Riet zich weten perfectioneren in niet-invasieve technieken om huidveroudering tegen te gaan. Zij volgt hiervoor, op regelmatige basis, diverse internationale opleidingen en cursussen. Zo is zij steeds mee met de nieuwste technieken en ingrepen:

  • de ontspanning van rimpelvormende spieren
  • het volumeverlies corrigeren; door toepassing van volumes of door eigen vetweefsel
  • het inschakelen van laser
  • het combineren met peelings

Deze technieken hebben slechts één doel voor ogen…  de kwaliteit van uw huid verbeteren en huidverjonging stimuleren. Hierbij hecht Dr. van Riet vooral veel belang aan de wensen van de patiënt en het natuurlijk overkomen van uw look.  

Deel dit artikel met je vrienden!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gerelateerde artikelen

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.