Skin Academy organiseerde in samenwerking met Carpe Clinic en IKARI Skin Experts haar eerste persevent.

 

Al 25 jaar is het Carpe’s missie om schoonheid in deze wereld te brengen. Geen oppervlakkige, kunstmatige schoonheid maar eentje die voortvloeit uit persoonlijk geluk en uit onze goede relatie met anderen.

Kennis is hierbij het sleutelwoord. Want echte kennis is gebaseerd op ervaring en wetenschap. Alleen dan is de kennis voor anderen bruikbaar.

De net opgerichte Skin Academy kan rekenen op 30 jaar ervaring in dermatologie, huidverbetering en wetenschappelijke huidanalyse. Vanaf de eerste ontwikkelingen in 1984 tot op heden, is de Skin Academy geëvolueerd tot een gerenommeerd en onafhankelijk opleidingscentrum voor esthetiek en huidverzorging. Ze is uniek in zijn genre omdat het de ervaring van een esthetische kliniek koppelt aan een wetenschappelijke school voor trainingen.

Naast de Skin Academy opent Carpe ook een nieuwe afdeling die het neusje van de zalm aan lichaamsbehandelingen biedt. De G-laser en G-led luiden een nieuw tijdperk in voor de behandeling van gynaecologische problemen
en de Optimal Shape en Optimal Slim zijn twee nooit geziene methoden om de lichaamscontouren te verfraaien.

Nieuw ook is de lancering van IKARI Mineral. Na een gespecialiseerde huidanalyse met het YourSkinType systeem krijg je persoonlijk advies over het afwerken van de teint afhankelijk van jouw huidtype. Deze nieuwe make-up lijn stoelt dus op hetzelfde principe als de IKARI verzorgingsproducten.