Heeft u een vraag? Wij horen graag van u!

Skin Academy

Montignystraat 15, 2018 Antwerpen

Phone: +32 490 64 49 14

Onze Locatie

Skin Academy is gunstig gelegen met directe toegang tot alle lokale en perifere snelwegen (connecties met E19, A12, E17, E34, E313). Parking is beschikbaar en gratis. Onze parkingplaatsen, aangegeven met de signalisatie “Skin Academy” bevinden zich aan de ingang van het gebouw. U kan de parking oprijden aan de achterzijde van het gebouw, via de Eric Sasselaan. Druk op de Skin Academy knop aan de ingang van de parking om de bel en videocommunicatie te activeren.

GPS: 51.192751, 4.396932

Tram: halte « Antwerp Expo ». Neem hiervoor Tram 6 (Luchtbal – Olympiade) of Tram 2 (Merksem – Hoboken). De halte bevindt zich op de middenberm tussen Skin Academy en Antwerp Expo.

Bus: halte « Antwerp Expo ». Neem hiervoor Bus 22 (Groenplaats – Valaar – UZA). De halte bevindt zich vlak voor Skin Academy, hoek Jan Van Rijswijcklaan met Camille Huysmanslaan.

Vanuit het centraal station van Antwerpen kan u ook een taxi nemen. Prijzen bedragen ongeveer 15 euro.

Brussel – Zaventem Luchthaven: Neem de trein op verdieping -3 naar Berchem station of Antwerpen Centraal Station.

Of neem een taxi. Deze staan aan de uitgang van de luchthaven.

Antwerpen – Deurne Luchthaven: Taxis staan aan de uitgang.

Het Crowne Plaza Hotel van Antwerpen biedt de beste prijs – kwaliteit in de nabijheid van het opleidingscentrum Skin Academy.

Aan de voorkant van het gebouw is er een shuttle halte aanwezig. Deze brengt jou naar de luchthaven van Zaventem en naar het centrum van Antwerpen.