Diep in de ziel van Ilan Karavani, spierontspanners en zachte verjongingsbehandelingen

Hij was voorbestemd om rabbijn te worden, hij werd wetenschapper. Een wetenschapper van de huid, dr. Ilan Karavani is dermatochirurg. Hij maakt mensen mooier, 'Ik wil dat ze zich daardoor meer een voelen met zichzelf, en dus met de rest van de wereld'. Een merkwaardig gesprek, met een merkwaardig man: ...

RelatedPost

Deel dit artikel met je vrienden!

Gerelateerde artikelen

Met liefde, natuurlijk! Maar dat doet je littekens helaas niet verdwijnen. Deze producten en behandelingen
Je huid ski-én winterproof! Op skivakantie of niet, koude, droogte en wind bijten tegenwoordig ongevraagd
Beautytrends en nieuwe kleurtjes zijn altijd leuk om te ontdekken, maar er zijn ook een

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.