Je kapsel, je eigen haute couture

Een kapsel is een bijzonder krachtig medium dat de expressie bij uitstek is van het individu. Dit product van je lichaam draagt uiteraard je natuurlijke kenmerken, je DNA als het ware, maar laat zich ook bewerken tot een kunstig element die je als een kledingstuk naar je zinnen om laat toveren. Het laat zich in vorm en kleur bewerken en siert je aangezicht. Vaak het enige onbedekte deel van jezelf, vooral in aangeklede toestand. Niet verwonderlijk dat een kapsel voor allerlei communicatieve doeleinden gebruikt werd.

RelatedPost

Deel dit artikel met je vrienden!

Gerelateerde artikelen

Met liefde, natuurlijk! Maar dat doet je littekens helaas niet verdwijnen. Deze producten en behandelingen
Je huid ski-én winterproof! Op skivakantie of niet, koude, droogte en wind bijten tegenwoordig ongevraagd
Beautytrends en nieuwe kleurtjes zijn altijd leuk om te ontdekken, maar er zijn ook een

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.