De face lift van de 21ste eeuw

Jongeren hebben een vol gelaat. Met het ouder worden verliezen we vet in het gelaat. De wangen worden holler, we verliezen vet rond de ogen en tenslotte krijgen we een ingevallen mond. Dit geeft de valse indruk van huidoverschot, die vroeger prompt werd weggesneden. Het gevolg was een spits en uitdrukkingsloos gelaat met een gespannen huid. Niet echt natuurlijk.

De lipofilling of vetvulling met uw eigen vet is een revolutie op dat vlak. Een kleine hoeveelheid vet wordt met een naaldje uit de heup of dij verwijderd en meteen in de magere zones van het gelaat ingespoten. Dit vet bevat tevens stamcellen waardoor het gelaat verder verjongt. Daags na de ingreep – die onder plaatselijke verdoving gebeurt – kan u gaan werken. Na enkele sessies verwerft u uw jeugdig gelaat van weleer. Een spectaculair resultaat dat u met geen ander kan vergelijken. Onze kliniek heeft hier meer dan 20 jaar ervaring opgebouwd en geldt als expert op dit vlak.

Dr. Ilan Karavani

RelatedPost

Deel dit artikel met je vrienden!

Gerelateerde artikelen

Met liefde, natuurlijk! Maar dat doet je littekens helaas niet verdwijnen. Deze producten en behandelingen
Je huid ski-én winterproof! Op skivakantie of niet, koude, droogte en wind bijten tegenwoordig ongevraagd
Beautytrends en nieuwe kleurtjes zijn altijd leuk om te ontdekken, maar er zijn ook een

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.