Wat is exfoliëren?

Hoe zachter de hand hoe mooier de resultaten!
Wat is exfoliëren? Exfoliëren ook wel eens peeling genoemd betekent letterlijk “verwijderen van lagen”.
De huidcellen groeien in lagen vanuit de diepte naar de oppervlakte, waar ze uiteindelijk afsterven en de huid onopgemerkt verlaten als fijne schilfers. Dit proces van continue vernieuwing duurt amper enkele weken, maar kan met het ouder worden aanzienlijk vertragen waardoor er ophopingen van dode cellen aan de oppervlakte blijven “plakken”.

RelatedPost

Deel dit artikel met je vrienden!

Gerelateerde artikelen

Met liefde, natuurlijk! Maar dat doet je littekens helaas niet verdwijnen. Deze producten en behandelingen
Je huid ski-én winterproof! Op skivakantie of niet, koude, droogte en wind bijten tegenwoordig ongevraagd
Beautytrends en nieuwe kleurtjes zijn altijd leuk om te ontdekken, maar er zijn ook een

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.