Huid en water

Huid en water. Een liefdes­relatie die mettertijd verwatert?

Sinds reclame en cosmetica elkaar gevonden hebben horen we niets anders meer dan het werkwoord "hydrateren”. Beelden van zuiver en helend water weerspiegelen de frisse indruk van een soepele jonge huid. De jonge druif die stilaan in een uitgedroogde rozijn verandert wekt schrikbeelden op van een vergane glorie. Maar wat betekent dit eigenlijk? Waar zit het water, hoe geraakt het daar en hebben we eigenlijk wel een tekort aan water in onze huid?

RelatedPost

Deel dit artikel met je vrienden!

Gerelateerde artikelen

Met liefde, natuurlijk! Maar dat doet je littekens helaas niet verdwijnen. Deze producten en behandelingen
Je huid ski-én winterproof! Op skivakantie of niet, koude, droogte en wind bijten tegenwoordig ongevraagd
Beautytrends en nieuwe kleurtjes zijn altijd leuk om te ontdekken, maar er zijn ook een

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.