LED huidverjonging

NASA ontdekking leidt tot LED huidverjonging
LED huidverjonging Toen de wetenschappers van het wereldberoemde ruimtevaartprogramma Nasa ...

Op amper 84 dagen regenereert de huid mits een LED therapie van 1 maal per week die 1 tot 16 minuten kan duren. Deze behandeling is volkomen pijnloos en wordt zelfs als aangenaam en ontspannend ervaren. Teneinde een maximaal effect te bereiken wordt door onze consulenten een individueel plan opgesteld volgens uw huidtype. Bepaalde mineralen, vitaminen en stamcellen kunnen door deze therapie dieper in de huid werken en worden ook met deze LED tijdens de belichting gecombineerd. Op de huid uit zich dat in een frissere en strakkere huid die al na een paar sessies zichtbaar is en het eindresultaat bereikt op 84 dagen.

RelatedPost

Deel dit artikel met je vrienden!

Gerelateerde artikelen

Met liefde, natuurlijk! Maar dat doet je littekens helaas niet verdwijnen. Deze producten en behandelingen
Je huid ski-én winterproof! Op skivakantie of niet, koude, droogte en wind bijten tegenwoordig ongevraagd
Beautytrends en nieuwe kleurtjes zijn altijd leuk om te ontdekken, maar er zijn ook een

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.