Cosmetische ingrepen die celebs stiekem ondergaan

Een botoxgezicht of volledig strak getrokken gezicht is uit. Celebs laten wel plastische chirurgie uitvoeren, maar dit mag geen zichtbare sporen meer achterlaten. Onder meer Sarah Jessica Parker en Gwyneth Paltrow en Jennifer Aniston ondergaan volgens experts stiekem de nieuwste cosmetische behandelingen.

RelatedPost

Deel dit artikel met je vrienden!

Gerelateerde artikelen

Met liefde, natuurlijk! Maar dat doet je littekens helaas niet verdwijnen. Deze producten en behandelingen
Je huid ski-én winterproof! Op skivakantie of niet, koude, droogte en wind bijten tegenwoordig ongevraagd
Beautytrends en nieuwe kleurtjes zijn altijd leuk om te ontdekken, maar er zijn ook een

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.