Kunnen we de klok terugdraaien zonder spierontspanners en lasers?

prioritijd Onze relatie met de tijd is altijd al dubbelzinnig geweest. Sinds Adam en Eva van de appel geproefd hebben, zijn ze gedoemd tot een eindig leven en ervaren we een haat-liefde verhouding tot de uren die wegebben. Of de tijd nu snel of traag vooruit gaat, de sporen die het op ons achterlaat in termen van veroudering hebben we gedeeltelijk weten uit te wissen. Met spierontspanners en lasers hebben we de tand des tijd weten te trotseren. Maar de tijd zelf hebben we nog steeds niet kunnen vatten. Misschien wel tijd om de acteur Erik Burke te ontmoeten. In zijn nieuwe voorstelling “Prioritijd” vertelt Erik Burke over de tijd die niet tikt maar telt; “Ons moderne leven lijkt wel gedicteerd door de wijzers van de klok. De wekker gaat af en het eerste wat we doen is kijken hoe laat het is. Snel en efficiënt de dag door, dat is de boodschap. Een betere baan, een groter huis, een extra hobby, meer vakantie … en tijd voor onszelf ?” In de eenvoud van alledag gaat Eric op zoek naar manieren om de tijd naar onze hand te zetten. Een grappige maar ook inspirerende zoektocht samen met u, want als toeschouwer hebt u recht op uw eigen verwenmoment. Een plaatsje boeken voor de theatershow “Prioritijd” kan via www.prioritijd.be

RelatedPost

Deel dit artikel met je vrienden!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gerelateerde artikelen

Met liefde, natuurlijk! Maar dat doet je littekens helaas niet verdwijnen. Deze producten en behandelingen
Je huid ski-én winterproof! Op skivakantie of niet, koude, droogte en wind bijten tegenwoordig ongevraagd
Beautytrends en nieuwe kleurtjes zijn altijd leuk om te ontdekken, maar er zijn ook een

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.