Draai de klok terug met een winterkuur

Wat onze geboortedatum van informatie ook mag bevatten, de biologische ouderdom bepalen we grotendeels zelf. Elke huidcel hernieuwt zich permanent. Binnen de drie maanden hebben we gloednieuwe huidcellen die beter of slechter kunnen zijn dan de vorige generatie. Vergelijk het met grassprieten in een eeuwenoude tuin. Met de juiste bemesting, voldoende zon en water is het gras in een mum van tijd groener dan ooit. Daartegenover, kan een slechte verzorging het nieuw opkomende gras een belabberd uitzicht geven.

De huid als biologisch geheel functioneert op een identieke wijze als elk ander levend element in de natuur. Goede zorgen brengen een nieuwe generatie cellen voort die de klok jaren kan terugdraaien.

Draai de klok terug met een winterkuur - Skin Academy

De wintertijd is een tijd van herstel en rust. Een tijd waar de fundamenten van de toekomst gelegd worden. Talrijke technieken voor weefselherstel hebben hun doeltreffendheid bewezen. Peelings, mesolift gecombineerd met de juiste voedingssupplementen zorgen voor een stralende huid die niet alleen de winter trotseert maar ook enkele maanden later klaar staat om in volle glorie de lente te verwelkomen.

Ons team van professionele huidtherapeuten staan steeds ter uwer beschikking om een kosteloze huiddiagnose en een aangepaste verzorgingsplan te adviseren.

RelatedPost

Deel dit artikel met je vrienden!

Gerelateerde artikelen

Met liefde, natuurlijk! Maar dat doet je littekens helaas niet verdwijnen. Deze producten en behandelingen
Je huid ski-én winterproof! Op skivakantie of niet, koude, droogte en wind bijten tegenwoordig ongevraagd
Beautytrends en nieuwe kleurtjes zijn altijd leuk om te ontdekken, maar er zijn ook een

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.