Echte verhalen uit de praktijk

Artsen presenteren ervaringen, technieken en Casussen bij het gebruik van de Radiesse Technologie
Voor u ligt de tweede editie va n The Radiesse® Times, waarmee en waarin wij de tiende verjaardag van de Radiesse®-technologie vieren! ln 2003 werden de eerste spuiten in de Verenigde Staten verkocht. Het jaar erna werd Radiesse® verkrijgbaar in Europa, het Midden-Oosten en Afrika om vervolgens ook in Azië, Latijns-Amerika en Canada gelanceerd te worden.

ln de eerste editie van The Radiesse Times namen wij u mee naar het product door de jaren heen, de wetenschappelijke achtergrond en het verhaal van Radiesse® wereldwijd. Deze tweede editie is voornamelijk tot stand gekomen door u als Radiesse® gebruik(st)er of geïnteresseerde.

RelatedPost

Deel dit artikel met je vrienden!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gerelateerde artikelen

Met liefde, natuurlijk! Maar dat doet je littekens helaas niet verdwijnen. Deze producten en behandelingen
Je huid ski-én winterproof! Op skivakantie of niet, koude, droogte en wind bijten tegenwoordig ongevraagd
Beautytrends en nieuwe kleurtjes zijn altijd leuk om te ontdekken, maar er zijn ook een

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.