Echte verhalen uit de praktijk

Artsen presenteren ervaringen, technieken en Casussen bij het gebruik van de Radiesse Technologie
Voor u ligt de tweede editie va n The Radiesse® Times, waarmee en waarin wij de tiende verjaardag van de Radiesse®-technologie vieren! ln 2003 werden de eerste spuiten in de Verenigde Staten verkocht. Het jaar erna werd Radiesse® verkrijgbaar in Europa, het Midden-Oosten en Afrika om vervolgens ook in Azië, Latijns-Amerika en Canada gelanceerd te worden.

ln de eerste editie van The Radiesse Times namen wij u mee naar het product door de jaren heen, de wetenschappelijke achtergrond en het verhaal van Radiesse® wereldwijd. Deze tweede editie is voornamelijk tot stand gekomen door u als Radiesse® gebruik(st)er of geïnteresseerde.

RelatedPost

Deel dit artikel met je vrienden!

Gerelateerde artikelen

Met liefde, natuurlijk! Maar dat doet je littekens helaas niet verdwijnen. Deze producten en behandelingen
Je huid ski-én winterproof! Op skivakantie of niet, koude, droogte en wind bijten tegenwoordig ongevraagd
Beautytrends en nieuwe kleurtjes zijn altijd leuk om te ontdekken, maar er zijn ook een

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.