Een nieuwe locatie

De gekende privekliniek van Dr. Karavani, en zijn team verhuisde onlangs naar een nieuwe locatie. De innovatieve, doordachte architectuur, in samenspraak met binnenhuisontwerper Lou Lambrechts, ligt volledig in lijn met de filosofie van transparantie. Open, strak, wit met een verbluffend vergezicht over de omliggende, groene omgeving. De behandelingscabines zijn gescheiden door wanden in gezandstraald glas die lijken te zweven. De behandelingstafels staan zo opgesteld dat je het contact en de voeling met de buitenwereld niet verliest. Sinds de verhuis bieden ze ook twee nieuwe behandelingen aan: de Magical Flash en de Fractional Laser Lift.

RelatedPost

Deel dit artikel met je vrienden!

Gerelateerde artikelen

Met liefde, natuurlijk! Maar dat doet je littekens helaas niet verdwijnen. Deze producten en behandelingen
Je huid ski-én winterproof! Op skivakantie of niet, koude, droogte en wind bijten tegenwoordig ongevraagd
Beautytrends en nieuwe kleurtjes zijn altijd leuk om te ontdekken, maar er zijn ook een

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.