Langer jong(er) uitzien.

We blijven er langer jong(er) uitzien volgens dr. Karavani van de Antwerpse esthetische kliniek, dankzij wetenschappelijke ontdekkingen, nieuwe technieken en wonder ingrediënten. Onderzoek van meer dan twintig jaar wees uit dat vrouwen die skincare gebruikten er beter uitzagen dan vrouwen die dat niet deden. "Vrouwen verzorgen zich met aangepaste skincare of esthetische chirurgie en dat maakt een heel groot verschil. Maar het is ook een ingesteldheid: ze blijven actiever dan vorige generaties. Een vrouw van vijftig hoeft niet meer onder te doen voor iemand van twintig." CHECK JE 5 PARAMETERS De focus in anti-aging ligt ook al lang niet meer alleen op rimpels. Dokter Karavani focust met zijn YourSkinType-methode, een huidanalyse via scan, op 5 parameters waarop een jong ogende huid gebaseerd is: hoe ontspannen is het gelaat, hoe strak is het, hoe vol, is de huidstructuur gaaf en is de teint egaal? Die parameters keren terug in zowat alle persdossiers van nieuwe anti-agingcremes. Vooral een stralende teint geldt daar als hét teken van een jonge, gezonde huid.

RelatedPost

Deel dit artikel met je vrienden!

Gerelateerde artikelen

Met liefde, natuurlijk! Maar dat doet je littekens helaas niet verdwijnen. Deze producten en behandelingen
Je huid ski-én winterproof! Op skivakantie of niet, koude, droogte en wind bijten tegenwoordig ongevraagd
Beautytrends en nieuwe kleurtjes zijn altijd leuk om te ontdekken, maar er zijn ook een

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.