Taboe doorbroken: BV’s over spierontspanners

Dermatoloog Dr. Ilan Kravani heeft net een boek uit: 'Uw huid', dé professionele gids voor de consument. Hij stichtte 25 jaar geleden zijn kliniek in Antwerpen, een kliniek voor spierontspanners, vullende middelen -,peelings-en laserbehandelingen. Intussen zijn heel wat bekende Vlamingen trouwe klanten, zoals Griet Vanhees, Phaedra Hoste,Tanja Dexters en Lesley-An Poppe. WAT ZEGT DE EXPERT OVER spierontspanners ? Wat is de populairste behandeling bij BV's? "Spierontspanners zijn de absolute nummer een, gevolgd door thread lift, een lifting met draden. Dat is een laserbehandeling voor verslapte huid aan de wangen en hals." Wat zijn de voordelen van spierontspanners ? "De injecties met spierontspannend middel zorgt voor het ontspannen van de huid. Je krijgt er een ontspannen geest van omdat de druk van de frons wegvalt. Je zult hierdoor een emotie vertolken die meer aanleunt bij wie je echt bent. Mensen hoeven niet langer boos te kijken. Met de jaren moet je het minder gebruiken. Als je er vroeg mee begint en het onderhoudt, ga je er later niet veel meer aan moeten doen." MEDIAFIGUUR LESLEY-ANN POPPE: "Nog nooit gebruikt" Heb je al een spierontspanner gebruikt? Ze zeggen soms dat ik er opgespoten uitzie, maar ik heb nog nooit spierontspanners gebruikt. Ik ben ergens ook wel bang voor zo'n spuit. Ik vind het trouwens lelijk als je op je vijfenveertigste geen enkele rimpel hebt. Het enige wat ik heb laten doen, is het bleken van mijn tanden. Voor de rest breng ik dagelijks een dag- en nachtcrème van Ikari aan. En ik zal me altijd ontschminken voor het slapengaan.

RelatedPost

Deel dit artikel met je vrienden!

Gerelateerde artikelen

Met liefde, natuurlijk! Maar dat doet je littekens helaas niet verdwijnen. Deze producten en behandelingen
Je huid ski-én winterproof! Op skivakantie of niet, koude, droogte en wind bijten tegenwoordig ongevraagd
Beautytrends en nieuwe kleurtjes zijn altijd leuk om te ontdekken, maar er zijn ook een

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.