Mooi, met dank aan dr. Karavani

Botox, fillers, peelings en laserbehandelingen...wie voor zijn jeugdige look wat verder wil gaan dan antirimpelcreme smeren, laat zich best zo deskundig mogelijk begeleiden. Een van de gevestigde waarden op dit vlak is de kliniek van dokter Elisabet Haesevoets gelegen te Edegem en Vita Skin Therapy gelegen te Antwerpen.

RelatedPost

Deel dit artikel met je vrienden!

Gerelateerde artikelen

Met liefde, natuurlijk! Maar dat doet je littekens helaas niet verdwijnen. Deze producten en behandelingen
Je huid ski-én winterproof! Op skivakantie of niet, koude, droogte en wind bijten tegenwoordig ongevraagd
Beautytrends en nieuwe kleurtjes zijn altijd leuk om te ontdekken, maar er zijn ook een

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.