Boekvoorstelling van UW Huid

Zijn Clinic was de zeer trotse host van de boekvoorstelling van « UW Huid », dé professionele gids met een nieuwe kijk op huid & huidverzorging, door Dr Ilan Karavani. Meer info: www.uwhuid.be. Met dank aan fotograaf Frank Dejongh, gitarist Fernando Gonzalez, Maserati & FMA, Foodstories en alle aanwezige pers, scholen, bv’s, vrienden, familie, lieve gasten en natuurlijk collega’s. TV Story en HLN waren erbij !Boekvoorstelling van UW Huid - Skin AcademyBoekvoorstelling van UW Huid - Skin Academy

RelatedPost

Deel dit artikel met je vrienden!

Gerelateerde artikelen

Met liefde, natuurlijk! Maar dat doet je littekens helaas niet verdwijnen. Deze producten en behandelingen
Je huid ski-én winterproof! Op skivakantie of niet, koude, droogte en wind bijten tegenwoordig ongevraagd
Beautytrends en nieuwe kleurtjes zijn altijd leuk om te ontdekken, maar er zijn ook een

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.