Boekvoorstelling van UW Huid

Zijn Clinic was de zeer trotse host van de boekvoorstelling van « UW Huid », dé professionele gids met een nieuwe kijk op huid & huidverzorging, door Dr Ilan Karavani. Meer info: www.uwhuid.be. Met dank aan fotograaf Frank Dejongh, gitarist Fernando Gonzalez, Maserati & FMA, Foodstories en alle aanwezige pers, scholen, bv’s, vrienden, familie, lieve gasten en natuurlijk collega’s. TV Story en HLN waren erbij !

RelatedPost

Deel dit artikel met je vrienden!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gerelateerde artikelen

Met liefde, natuurlijk! Maar dat doet je littekens helaas niet verdwijnen. Deze producten en behandelingen
Je huid ski-én winterproof! Op skivakantie of niet, koude, droogte en wind bijten tegenwoordig ongevraagd
Beautytrends en nieuwe kleurtjes zijn altijd leuk om te ontdekken, maar er zijn ook een

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.