Astrid Bryan loves Ikari Serum Solaire !

There was a time when Astrid sometimes chose to ‘skip’ putting on sunblock because she used to have the idea she was not tanning with a very high SPF. But now she's learned that this is not always the case, she just needed a safe system.

Her solution. She has been using IKARI Serum Solaire SPF 50 for her face every day and still gets very tanned without burning.

She loves this product. It is very light and does not leave any white marks on your skin. One can also use it underneath your makeup, since it’s very important to have your face very well protected when exposed to the sun!

RelatedPost

Deel dit artikel met je vrienden!

Gerelateerde artikelen

Met liefde, natuurlijk! Maar dat doet je littekens helaas niet verdwijnen. Deze producten en behandelingen
Je huid ski-én winterproof! Op skivakantie of niet, koude, droogte en wind bijten tegenwoordig ongevraagd
Beautytrends en nieuwe kleurtjes zijn altijd leuk om te ontdekken, maar er zijn ook een

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.