BV’s love Dr. Karavani

Om hun huid stralend jong te houden, is er voor onze BV's maar een adres: dr. Karavani.
Met zijn dertig jaar ervaring in laserbehandelingen,peelings en spierontspanners is hij voor hen de ster onder de dermatologen.

Wat wel en niet doen om je huid jeugdig en in topvorm te houden ? Dr.Kravani zet de belangrijkste do's and don'ts op een rijtje.

 

Scrubben !
Ongeacht je huidtype is het belangrijk om je huid regelmatig te scrubben. Door de dode huidcellen weg te halen, stimuleer je de groei van nieuwe huidcellen, waardoor je huid zich verjongt.

Slapen !
Tijdens het slapen stimuleer je de aanmaak van groeihormonen, die ervoor zorgen dat je huid zich herstelt. Een beautysleep mag je dus echt wel letterlijk nemen.

De juiste crème !
Het is belangrijk te weten welk huidtype je hebt. Een dermatoloog kan je daarbij helpen of je kan zelf een huidanalyse doen aan de hand van mijn boek 'Uw Huid'. Eens je weet wat je huid nodig heeft, heb je genoeg aan een goede creme om ze te verzorgen.

Teveel  of te vette creme gebruiken !
Zon en roken !
Dekkende make-up !

lk heb echt een moeilijke huid en gebruik enkel nog de producten van dr. Karavani, omdat die echt het beste zijn voor m'n huid. Hij raadde me ook aan om een andere creme te gebruiken voor m'n voorhoofd dan voor de rest van m'n gelaat. (Lesley-Ann Poppe)

RelatedPost

Deel dit artikel met je vrienden!

Gerelateerde artikelen

Met liefde, natuurlijk! Maar dat doet je littekens helaas niet verdwijnen. Deze producten en behandelingen
Je huid ski-én winterproof! Op skivakantie of niet, koude, droogte en wind bijten tegenwoordig ongevraagd
Beautytrends en nieuwe kleurtjes zijn altijd leuk om te ontdekken, maar er zijn ook een

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.