Persvoorstelling ‘UW Huid’

“Uw huid” verwoordt 30 jaar ervaring en kennis die Dr Karavani en zijn team over decennia verworven heeft. Vele nieuwe technieken werden voor het eerst door ons geïntroduceerd. De eerste botox-injecties in de Benelux, de eerste fruitzuur peelings, de lifting met draden en nu ook de nieuwste technologie op gebied van laserontharing.
UW Huid - Dr Ilan Karavani
UW Huid - Dr Ilan Karavani
“Uw huid” betekent ook nieuwe inzichten in huidveroudering en huidtypologie, die directe gevolgen hebben voor de persoonlijke aanpassing van uw huidverzorging. Mythes over hydratatie worden doorprikt. Complexe huidtypes, zoals de gevoelige huid die tegelijk vet is, krijgen speciale aandacht. “Uw huid” is een handboek voor de professionele huidverzorger met wetenschappelijke geactualiseerde schetsen van de anatomie van de huid, volledig hertekend volgens de huidig geldende kennis.
midden: Jan De Merlier (Multipharma), Marc Michiels (Merz)
midden: Jan De Merlier (Multipharma), Marc Michiels (Merz)
“Uw huid” bevat ook nieuwe nuttige richtlijnen voor de talrijke consulenten in de cosmetica-industrie, waaronder apothekers en consulenten in de parfumerie. Tenslotte zijn diverse hoofdstukken gewijd aan de geïnteresseerde consument die zijn huidverzorging wil optimaliseren, en voor een verzorging op maat kiest. Maar wat vooral dit boek kenmerkt, met zijn grote “UW” en de kleine “huid” op de cover, is mijn visie over “verzorging op maat”, die oa door zijn kliniek wordt gedeeld. Geen enkele dermatoloog zou het in zijn hoofd halen u te behandelen zonder een correcte diagnose, gebaseerd op een voorafgaand persoonlijk onderzoek. Dit zijn medische vereisten, omdat elke behandeling een behandeling op maat moet zijn. U bent tenslotte uniek.
Griet Vanhees & Tanja Dexters bekijken de spieren
Griet Vanhees & Tanja Dexters bekijken de spieren
Deze redenering werd ook doorgetrokken in de cosmetische huidverzorging. Onze consulenten analyseren de huid volgens een welbepaalde methode die we de YourSkinType methode noemen. De opgemeten data worden verwerkt tot een diagnose in codevorm. De oplossing wordt vervolgens afgestemd op het probleem. “Uw huid” trekt deze visie van gestructureerde kennis door naar de huidverzorger en de consument, en maakt maatwerk grotendeels toegankelijk voor iedereen en dit zonder een gespecialiseerde arts te moeten raadplegen. Uw dermatoloog aan huis als het ware. Maar dit boek gaat verder dan de uiterlijke verschijning van uw huid. Onze huid is een verkenner. Met zijn talrijke sensoren tast hij de omgeving af. Onze huid ziet en voelt, het gidst ons door de wereld. Onze huid is ook onze ambassadeur en verwoordt onze innerlijke gevoelens naar de buitenwereld in zijn eigen taal. Een taal die we al 15 jaar bestuderen en stilaan leren begrijpen. Passieve schoonheid op zich is een subjectief gebeuren. Geen enkele ingreep kan voor schoonheid garant staan: “beauty is in the eye of the beholder” zeggen de Engelsen. Daarentegen is onze relatie als persoon met de buitenwereld van essentieel belang voor onze uitstraling, En dat bepaalt de subjectieve perceptie van schoonheid. Het doel is onze relatie met de omgeving te bevorderen door het grensgebied “de huid” als ontmoetingsplaats te beschouwen.
vlnr: Dr Cervini, Karen Housen, Dr Karavani, Dr Lintermans, Kris Schoeters, Dr van Riet
vlnr: Dr Cervini, Karen Housen, Dr Karavani, Dr Lintermans, Kris Schoeters, Dr van Riet
En dit is precies onze missie : bijdragen tot een gezonde huid om onze sociale integratie te bevorderen. Zo leven we langer, fysiek gezonder en mentaal gelukkiger. Dit werk is het resultaat van samenwerking, en ik blij en dankbaar ben dat ik binnen dit uitzonderlijk team mijn passie mag beleven. Mijn oprechte en diepe erkenning voor ons fantastisch team. Jullie hebben geschiedenis geschreven en blijven dit met passie doen. Bedankt. Beste pers, scholen, celebrities, patiënten, familieleden, vrienden en lieve gasten, bedankt om er te zijn. Geniet van de muziek door onze virtuoos Fernando Gonzalez en van de hapjes en drankjes. Let’s party. Dr I Karavani
Dr Ilan Karavani, auteur Uw Huid
Dr Ilan Karavani, auteur Uw Huid

RelatedPost

Deel dit artikel met je vrienden!

Gerelateerde artikelen

Met liefde, natuurlijk! Maar dat doet je littekens helaas niet verdwijnen. Deze producten en behandelingen
Je huid ski-én winterproof! Op skivakantie of niet, koude, droogte en wind bijten tegenwoordig ongevraagd
Beautytrends en nieuwe kleurtjes zijn altijd leuk om te ontdekken, maar er zijn ook een

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.