Spiegeltje spiegeltje …

Dr. Karavani opent alle Beautyregisters.
Het is een lange weg met een fiks prijskaartje, vol obstakels maar zonder eindbestemming. Allemaal streven we een leven lang naar eeuwige jeugd. Talkies klopte aan bij gerenommeerd dermatoloog Dr. Ilan Karavani die ons een glimp gaf op de nieuwste , effectieve cosmetische behandelingen en op 1,2,3 de Hollywood luchtbel doorprikt. Want schoonheid bekom je niet over één nacht ijs.
"Tenzij je tevreden bent met kunstgras in plaats van een bloeiende tuin."  Karavani's 101 verhelderende metaforen...

"Deze technologie is een ware revelatie voor mensen die kampen met een onregelmatig reliëf zoals putjes, diepe poriën of krassen en dit de dag voor een big event willen verbeteren"

Dermatoloog IIan Karavani,een vermaarde naam in de wereld van esthetiek, zag vroeger tal van actrices, modellen maar ook zaken-en huisvrouwen zijn operatiestoel passeren.Toch werd de wonderdokter zich de laatste jaren alsmaar meer bewust van het belang van een zachte aanpak van de huid.In 2008 legde hij de chirurgische handschoen naast zich en begon zich te verdiepen in de wereld van huidverzorging. Jarenlange labostudies met observaties van de werking van een babyhuid tot een huid resulteerden in een gepatenteerd toestel voor een gepersonaliseerde huidmeting die zelfs huidtumoren detecteert.

RelatedPost

Deel dit artikel met je vrienden!

Gerelateerde artikelen

Met liefde, natuurlijk! Maar dat doet je littekens helaas niet verdwijnen. Deze producten en behandelingen
Je huid ski-én winterproof! Op skivakantie of niet, koude, droogte en wind bijten tegenwoordig ongevraagd
Beautytrends en nieuwe kleurtjes zijn altijd leuk om te ontdekken, maar er zijn ook een

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.