I discovered the benefits of a “chemical peeling”

My mom taught me to scrub with simple ingredients as sugar and olive oil at the age of 15 and ever since I have grown this weekly sometimes even daily ritual of scrubbing and buffing my skin. Every now and then I turn to professionals and a couple of months I discovered the benefits of a so-called “chemical peeling”, which basically means that a measured amount of fruit acids are applied onto your face until it starts tingling, the product is removed and then another thin layer is applied. The entire procedure will not take you more than 10 minutes.

The results after 2 days of feeling like a little freak are luckily very satisfying: your skin becomes more radiant, it is remarkably softer and thin lines just tend to disappear.

RelatedPost

Deel dit artikel met je vrienden!

Gerelateerde artikelen

Met liefde, natuurlijk! Maar dat doet je littekens helaas niet verdwijnen. Deze producten en behandelingen
Je huid ski-én winterproof! Op skivakantie of niet, koude, droogte en wind bijten tegenwoordig ongevraagd
Beautytrends en nieuwe kleurtjes zijn altijd leuk om te ontdekken, maar er zijn ook een

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.