Exclusief over Uw Huid

In Uw huid maakt Dr. Karavani de consument wegwijs in het overrompelend aanbod van producten en behandelingen. Het eindelijk doel is te kunnen genieten van de resultaten van een verzorging op maat en de ontgoocheling van onaangepaste cosmetica te vermijden. Ook de professionele huidtherapeute vindt hier nieuwe inzichten en een gedetailleerde beschrijving van de functie en de anatomie van het complex orgaan dat de huid is. Een inkijkexemplaar is beschikbaar bij de Skin Academy. Exclusief over Uw Huid - Skin Academy

RelatedPost

Deel dit artikel met je vrienden!

Gerelateerde artikelen

Met liefde, natuurlijk! Maar dat doet je littekens helaas niet verdwijnen. Deze producten en behandelingen
Je huid ski-én winterproof! Op skivakantie of niet, koude, droogte en wind bijten tegenwoordig ongevraagd
Beautytrends en nieuwe kleurtjes zijn altijd leuk om te ontdekken, maar er zijn ook een

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.