Een goede crème hoeft niet duur te zijn

Een goede crème hoeft niet duur te zijn. Dr Ilan Karavani is de topexpert ter zake. Elke van Joe FM interviewt hem na zijn boek 'UW Huid', de perfecte tool om je huid te leren kennen, en het verschil tussen heel dure crèmes en goedkopere varianten uit de supermarkt.

(Joe FM)

RelatedPost

Deel dit artikel met je vrienden!

Gerelateerde artikelen

Met liefde, natuurlijk! Maar dat doet je littekens helaas niet verdwijnen. Deze producten en behandelingen
Je huid ski-én winterproof! Op skivakantie of niet, koude, droogte en wind bijten tegenwoordig ongevraagd
Beautytrends en nieuwe kleurtjes zijn altijd leuk om te ontdekken, maar er zijn ook een

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.