Zomerklaar? Scrubben maar! Grote schoonmaak voor je huid

Nu de zon overuren presteert, is scrubben een must. Een scrub of peeling reinigt de huid in de diepte, zorgt voor een mooiere lichtweerkaatsing en houdt je velletje jong. Niets dan voordelen dus, maar ga vooral niet te enthousiast schrobben en schuren.

Scrubben of exfoliëren betekent letterlijk ‘verwijderen van lagen’. De huidcellen groeien in lagen vanuit de diepte naar de oppervlakte, waar ze uiteindelijk afsterven en de huid onopgemerkt verlaten als fijne schilfers. Door te exfoliëren wordt een signaal om zich te vernieuwen naar de onderliggende levende cellagen gestuurd. Het resultaat is een frissere nieuwe huid.

Hoe pak ik dit aan?
Lees het volledige artikel en kom het snel te weten.
Ook tal van voordelen komen aan de orde.

RelatedPost

Deel dit artikel met je vrienden!

Gerelateerde artikelen

Met liefde, natuurlijk! Maar dat doet je littekens helaas niet verdwijnen. Deze producten en behandelingen
Je huid ski-én winterproof! Op skivakantie of niet, koude, droogte en wind bijten tegenwoordig ongevraagd
Beautytrends en nieuwe kleurtjes zijn altijd leuk om te ontdekken, maar er zijn ook een

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.