Nieuwe behandeling: Silhouette SoftLift

Staat u ook geregeld voor de spiegel en spant u uw gelaat en hals op met een lichte trekking aan huid? Overweegt u een chirurgische lift maar huivert u van de littekens en een onnatuurlijk resultaat? Silhouette Soft is het nieuwe antwoord op deze vragen. Naast de Thread Lift die ondersteuning geeft aan de verslapte huid, biedt nu een totaal ander soort draden een oplossing voor de verslapping van het gelaat en de hals.

Silhouette Soft Lift is een ophanging van het gelaat en de hals door middel van oplosbare spandraden. Deze draden hebben kleine conussen of “ankers” die de huid vastgrijpen en liften. Na een periode van 18 maand tot 2 jaar lossen de draden op. Deze draden bestaan uit PLA (Poly Lactic Acid), een biologisch afbreekbare stof die ook gebruikt wordt in injectables om de huid te verjongen. PLA stimuleert nieuw collagen en zorgt voor verdere verbetering van de huidstructuren, naast het lifteffect.
Waar de Thread Lift een steun betekent voor de dunne verslapte huid, is de Silhouette Soft Lift een ophanging van de verslapte gelaatscontouren.

Hoe werkt de thread lift of draadlift?
Wanneer is dit iets voor mij?
Waar hou ik rekening mee als ik kies voor deze behandeling?
Welk resultaat mag ik verwachten?
Hoeveel kost het?

 

 

 

RelatedPost

Deel dit artikel met je vrienden!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gerelateerde artikelen

Met liefde, natuurlijk! Maar dat doet je littekens helaas niet verdwijnen. Deze producten en behandelingen
Je huid ski-én winterproof! Op skivakantie of niet, koude, droogte en wind bijten tegenwoordig ongevraagd
Beautytrends en nieuwe kleurtjes zijn altijd leuk om te ontdekken, maar er zijn ook een

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.