Approving: Laser hair removal

Valerie, fashion and life lover uit Antwerpen, schrijft op haar blog 'Mirror of Fashion' over haar behandling bij Dr. Karavani: The bare legs season has arrived and I'm getting my legs more than ready! Yup, I have jumped on the laser hair removal wagon for silky smooth and beautifully bare skin. Exactly three weeks ago I visited the Clinic of Dr. Karavani in Antwerp where they helped me on my way to pull off amazing bare legs all summer and longer… I had my first permanent hair removal session and although my impatience would love to tell you about amazing hair loss only after a single treatment, those who are eager on instant results will be a bit disappointed. A bit I say, cause with the many stories about IPL on my mind I didn't expect for anything to happen before my third appointment. Now, that was because I didn't know the treatment his Clinic offers is completely different from anything IPL; only three weeks after my first appointment I notice certain areas on my legs where my hair is falling out and other parts where it is growing back surprisingly less thick and stubborn. The big difference? ...

RelatedPost

Deel dit artikel met je vrienden!

Gerelateerde artikelen

Met liefde, natuurlijk! Maar dat doet je littekens helaas niet verdwijnen. Deze producten en behandelingen
Je huid ski-én winterproof! Op skivakantie of niet, koude, droogte en wind bijten tegenwoordig ongevraagd
Beautytrends en nieuwe kleurtjes zijn altijd leuk om te ontdekken, maar er zijn ook een

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.