GETEST & GOEDGEKEURD: Glad down under

GETEST & GOEDGEKEURD: Glad down under - Skin Academy« Een gladde huid het hele jaar door zonder scheren of waxen, wie droomt er niet van? De oplossing: laseren. Ik besluit moedig mijn bikinilijn te laten bewerken en ga wat angstig in de behandelstoel liggen. Het gezegde ‘Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden’ geldt gelukkig niet voor de nieuwste Nd YAG 1064 nmlaser. Ik voel af en toe een hete flits – niet echt pijnlijk- en de laser heeft een ingebouwd koelelement om eventuele pijn te verzachten. » Franciska Bosmans

RelatedPost

Deel dit artikel met je vrienden!

Gerelateerde artikelen

Met liefde, natuurlijk! Maar dat doet je littekens helaas niet verdwijnen. Deze producten en behandelingen
Je huid ski-én winterproof! Op skivakantie of niet, koude, droogte en wind bijten tegenwoordig ongevraagd
Beautytrends en nieuwe kleurtjes zijn altijd leuk om te ontdekken, maar er zijn ook een

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.