Hoe werkt laser- en IPL-ontharing?

IPL en laserontharingen hebben lang met kinderziektes gesukkeld. Donkere huidjes kwamen niet in aanmerking en wie blonde haartjes wilde laten weghalen, was er ook aan voor de moeite, maar de technologie stond niet stil. Dr. Ilan Karavani haalde onlangs - als eerste in ons land- het neusje van de zalm in huis: een ontharingslaser die verder gaat dan de huidige IPL- en lasersystemen. Hij werkt doeltreffend, pijnloos en pakt op elke haar- of huidskleur, stugge (vb. bikinizone) en dunne (vb. gezicht)haartjes aan. Dokter Karavani geeft uitleg. Hoe werkt laser-en IPL-ontharing ? Kan het ook op blonde/rode haren en een donkere huid ? Is het resultaat permanent ?

RelatedPost

Deel dit artikel met je vrienden!

Gerelateerde artikelen

Met liefde, natuurlijk! Maar dat doet je littekens helaas niet verdwijnen. Deze producten en behandelingen
Je huid ski-én winterproof! Op skivakantie of niet, koude, droogte en wind bijten tegenwoordig ongevraagd
Beautytrends en nieuwe kleurtjes zijn altijd leuk om te ontdekken, maar er zijn ook een

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.