Is er een geheim ingredient voor een eeuwig jonge huid?

Vitaya vroeg het aan drie beauty-experts. Wat raden zij hun beste vriendinnen aan? Wat werkt écht en wat niet? Eindelijk alle topsecrets onthuld. « Scrubben verbetert de stevigheid van de huid, maakt poriën fijner en zuiverder. Preventieve botuline-injecties stoppen de rimpels nog voor ze er zijn. Smeer minder,maar slimmer. Stop met roken en zonnebaden… »
  • Hoe werkt laser-en IPL-ontharing ?
  • Kan het ook op blonde/rode haren en een donkere huid ?
  • Is het resultaat permanent ?

RelatedPost

Deel dit artikel met je vrienden!

Gerelateerde artikelen

Met liefde, natuurlijk! Maar dat doet je littekens helaas niet verdwijnen. Deze producten en behandelingen
Je huid ski-én winterproof! Op skivakantie of niet, koude, droogte en wind bijten tegenwoordig ongevraagd
Beautytrends en nieuwe kleurtjes zijn altijd leuk om te ontdekken, maar er zijn ook een

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.