Is er een geheim ingredient voor een eeuwig jonge huid?

Vitaya vroeg het aan drie beauty-experts. Wat raden zij hun beste vriendinnen aan? Wat werkt écht en wat niet? Eindelijk alle topsecrets onthuld. « Scrubben verbetert de stevigheid van de huid, maakt poriën fijner en zuiverder. Preventieve botuline-injecties stoppen de rimpels nog voor ze er zijn. Smeer minder,maar slimmer. Stop met roken en zonnebaden… »
  • Hoe werkt laser-en IPL-ontharing ?
  • Kan het ook op blonde/rode haren en een donkere huid ?
  • Is het resultaat permanent ?

RelatedPost

Deel dit artikel met je vrienden!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gerelateerde artikelen

Met liefde, natuurlijk! Maar dat doet je littekens helaas niet verdwijnen. Deze producten en behandelingen
Je huid ski-én winterproof! Op skivakantie of niet, koude, droogte en wind bijten tegenwoordig ongevraagd
Beautytrends en nieuwe kleurtjes zijn altijd leuk om te ontdekken, maar er zijn ook een

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.