Hoe effectief zijn dure huidcrèmes? – Story FM

Moet je echt dag- en nachtcrèmes smeren om er beter uit te zien? En als je smeert, zijn de dure crèmes dan beter? Genoeg vragen voor Wim Weetjens en Tanja Dexters om op zoek te gaan naar antwoorden in De zotte morgen. Dokter Karavani vergaarde heel wat bekendheid en is van mening dat gezondheid vanbinnen begint. "Je huid is een orgaan dat je kan verbeteren." Hij gaf Wim en Tanja heel wat tips om je huid mooi en gezond te houden. "Een overdaad aan alcohol is niet goed, net als pure suikers 's avonds, roken en sterke zepen." (Story FM)

RelatedPost

Deel dit artikel met je vrienden!

Gerelateerde artikelen

Met liefde, natuurlijk! Maar dat doet je littekens helaas niet verdwijnen. Deze producten en behandelingen
Je huid ski-én winterproof! Op skivakantie of niet, koude, droogte en wind bijten tegenwoordig ongevraagd
Beautytrends en nieuwe kleurtjes zijn altijd leuk om te ontdekken, maar er zijn ook een

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.