Getest: laserontharing bij Vita Skin Therapy (Marie Claire)

Ben jij, net als wij, het scheermesje, de epilator, de onthaarcrème en waxstrips grondig beu? En wil je liefst voor altijd verlost zijn van al die ontsierende haartjes? Dan is de laserontharing bij Vita Skin Therapy het antwoord. Die belooft een pijnloze behandeling die elke keer tot 20% haartjes vernietigt. Kort gesteld vernietigt de laser de haarzakjes waardoor de haartjes niet meer teruggroeien. De te behandelen zone: de bikinilijn. Beautyredactrice Franciska trok naar Vita Skin Therapy om de nieuwste laser van het centrum te testen. Als we iets testen bij Marie Claire, doen we het nu eenmaal goed. Dus kies ik één van de meest delicate zones van ons lichaam en ga toch wat angstig in de behandelstoel liggen. Vita Skin Therapy, de schoonheidskliniek van dokter Karavani in Antwerpen, heeft sinds kort een vernieuwde laserkliniek waar ik verwacht word om de nieuwste aanwinst, de Nd YAG 1064 nm-laser, uit te testen...

RelatedPost

Deel dit artikel met je vrienden!

Gerelateerde artikelen

Met liefde, natuurlijk! Maar dat doet je littekens helaas niet verdwijnen. Deze producten en behandelingen
Je huid ski-én winterproof! Op skivakantie of niet, koude, droogte en wind bijten tegenwoordig ongevraagd
Beautytrends en nieuwe kleurtjes zijn altijd leuk om te ontdekken, maar er zijn ook een

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.