Wat zie jij er jong uit! (Libelle)

Wat maakt pas echt het verschil als je het verouderingsproces wilt afremmen?
Vier anti-aging experts vertellen hoe je die frisse uitstraling nog jaren vasthoudt.

Dokter llan esthetisch arts en dermatoloog is een van de 4 experts in anti-aging.

Dokter Ilan Karavani: "Huidveroudering heeft verschillende oorzaken. Diepere fronsrimpels hebben te maken met verkrampte spieren, door stress bijvoorbeeld. Masseren en ontspannen helpt.Net als diep en bewust ademhalen: dan krijg je zuurstof in de diepere weefsels en blijft het volume in de diepte goed. Als je huid gaat verslappen, is het belangrijk om - zeker's avonds - niet te veel suikers te eten en genoeg te slapen. 's Nachts maakt je lichaam groeihormonen aan en kan je huid zich herstellen."Wat zie jij er jong uit! (Libelle) - Skin Academy

Dokter Ilan Karavani: "Pycnogenol is het anti-aging-ingredient dat al het langst meegaat in cosmetica. Deze stof uit dennenschors is suikerbindend en helpt je huid om soepel te blijven. Stamceltechnologie is dan weer de allernieuwste vondst. Daarmee kunnen vrije radicalen en zware metalen gebonden worden, zodat ze geen impact meer hebben op je huid."
Dokter Ilan Karavani: "Haar dat dunner wordt,heeft vooral met je hormonenbalans te maken. Laat vanaf je veertigste dus geregeld je hormonenbalans nakijken. Met hormonenlotions of met supplementen kun je die weer in evenwicht krijgen."

(Libelle)

RelatedPost

Deel dit artikel met je vrienden!

Gerelateerde artikelen

Met liefde, natuurlijk! Maar dat doet je littekens helaas niet verdwijnen. Deze producten en behandelingen
Je huid ski-én winterproof! Op skivakantie of niet, koude, droogte en wind bijten tegenwoordig ongevraagd
Beautytrends en nieuwe kleurtjes zijn altijd leuk om te ontdekken, maar er zijn ook een

Geinteresseerd?

Heeft u vragen omtrent dit artikel? Bent u benieuwd of een bepaalde behandeling ook voor u in aanmerking komt? Heeft u een huidprobleem, maar u weet niet wat de oplossing is? Aarzel dan niet, en neem via onderstaand formulier contact met ons op, zodat wij u vrijblijvend kunnen verder helpen.